Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Bleiburg 2010

Photobucket

Svaki musliman bi jednom u zivot trebao posjetiti Mekku, tako i svaki Hrvat bar jednom u zivotu treba posjetiti Bleiburg i odati pocast zrtvama tog anitafasistickog pokolja. Po nekim izvorima je u Bleiburgu stradalo preko 245.000 Hrvata, najvise katolika i muslimana. Clanovi A-HSP i HCSP-a iz Stuttgarta su doputovali sa 8 clanova i simpatizera.

Na raznim internet stranicama je pisalo da je ove godine zabranjeno nositi obiljezje koje podsjeca na vojsku sile osovine i njihovih saveznika. Mislili smo da je to losa sala jer se tako nesto svake godine spominje, no ovaj put su konzekvento kaznjivali svakog tko je prekrsio tu naredbu. To je samo pokusaj da se Bleiburgu oduzme svaki nacionalni i domoljubni karakter.

Photobucket

Osim sto smo odali pocast nevinim zrtvama antifastiskih ubojica, smo imali priliku upoznati i druziti se sa nasim domoljubnim suradnicima iz svih krajeva, tako smo imali cast biti u drustvu HOS-avaca Darka Tisljara, Tihomira Markica i Alen Vena-Pashe, prijateljom iz HCSP-a Lukom Nikicicem Shaolinom, domoljubnim pjevacom Antom Maticem i gitaristom "Crne Adrije", Zoranom Prlicem iz HSP-a München, najlijepsom curom na ovogodisnjoj komemoraciji Martini Drini Tomic iz Svedske, vodjom Hrvatskog Nacionalnog Fronta Stjepanom Pencom, nasim mladim intelektualcom Trpimirom Gudarom, momcima iz HUP-a, i prijateljom iz Poljske Davidom Zadurom.

Photobucket

Uz zahvalu legendarnog novinara vecernjeg lista Stipe Pudje je bila i "povijesna" pomirba Ivana Loze iz Kölna i mene. G. Lozo i ja smo poznati po tome da imamo razna stajalista glede nacionalne politike iako smo obojica clanovi pravaskih stranki. Dok on predstavlja usmjerenu liberalnu struju sam ja za moderni hrvatski nacionalizam 21. stoljeca po uzoru na uspjesne desne stranke u Europi. Nadam se da ce sada biti mir medju nama i da vise nece biti polemike u javnosti, jer svadja medju pravasima ide HDZ-u i njima slicnim u ruke. Idemo dalje, borba se nastavlja za istinsku slobodu i nezavisnot Hrvatske!

Bog i Hrvati

Sime Tolic

Photobucket
Zapovjednik 9. Bojne HOS-a Marko Skejo
Photobucket
Efendija Besic

Post je objavljen 16.05.2010. u 15:46 sati.