Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zrkljubuski1956

Marketing

VICEPRVAKINJE POBJEDOM ZAKLJUČILE SEZONU, GORAŽDE-LJUBUŠKI 26:27 (18:12)

Kada neka rukometna ekipa igra u gostima tada se obično kaže da često igra protiv domaćina i protiv gledateljstva kao osmog igrača, a ovog puta su naše rukometašice igrale i protiv deset igrača, a devetog i desetog igrača su na kraju susreta spašavali policajci od linča domaćih gledatelja. Ovom pobjedom u gostima naše su rukometašice proslavile titulu viceprvakinja Premijer lige četvrti put zaredom.

Image and video hosting by TinyPic

Inače sama utakmica je protekla u gruboj i nešportskoj igri, te stalnom pritisku od strane domaćina, a naše rukometašice nisu se dobro snašle u prvom dijelu susreta i na poluvremenu su zaostajale nevjerovatnih šest zgoditaka razlike. Međutim u drugom dijelu su naše rukometašice ubacile u veću brzinu i strpljivom igrom u 48-oj minuti susreta došli do izjednačenja, te serijom od 5:0 u idućih nekoliko minuta napravili značajnu razliku koju su znalački sačuvale do kraja susreta. U drugom dijelu došla je do izražaja bolja tehnička i tjelesna pripremljenost ljubušanki i da su se poklopile stvari koje su normalne na jednoj rukometnoj i športskoj utakmici pobjeda bi bila izraženija.

Na kraju da se vratimo na početak tex-a i upitamo se da li je zaista previd povjerenika lige da ovu utakmicu sudi sudački par Hurić i Smajlović, gdje je pravovremenom intervencijom policije domaći sudac Hurić spašen od linča domaćeg gledateljstva. Ali na kraju o sucima sve najbolje, čestitke našoj ekipi na visokoj drugoj poziciji na završetku ove zaista naporne sezone natjecanja u Premijer ligi.

Post je objavljen 14.05.2010. u 23:42 sati.