Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

TE ŽENE!!??

Znate li što je zajedničko kantama za smeće i ženama? Skupljaju plastične boce! Eto što! Svi znaju zašto muškarci skupljaju plastične boce! Zbog onih 0,50 lipa koje dobiju za svaku! Radi para! Treba nam za pivu, žesticu, cigarete i kurve ( ne nužno tim redom)! Ali zašto žene skupljaju plastićne boce?? Treba im za plastićne operacije!! Nestašica je plastike u ordinacijama pa se moraju snalazti kako znaju! Kažem vam, prije se toliko žena moglo vidjeti na svakom uglu a eto sada ih vidite kraj svake kante za smeće! Traže boce! Žalosno! Žalosno je što u Zagrebu ima toliko smeća! Da ne govorim o krvavim tučnjavama oko jedne boce Coca Cole! Kao da se odvija scenarij Sudnjeg dana kad će se ljudi mlatiti oko čaše pitke vode - samo što se ovdje radi o plastici!
Što je tim ženama? A sve ono govore kako je umjetno FAKE i da su one sve za prirodu! Naravno da je umjetno FAKE! Zato i je umjetno?!??
I najbolje mi je kad pitaju neku slavnu glumicu što misli o plastičnim operacijama i da li bi na sebi napravila nešto takvo, ova zgroženo kaže da nema ništa protiv takvih zahvata ali da sama sebi nebi nikad tako nešto napravila! Što u prijevodu znači - napravit će mi netko drugi!! Užas!!
Ja nikad ne bi mogao hodati sa ženom koja u sebi ima plastike! Bilo bi me strah s njom ići na večeru u restoran! Bojao bih se da se ne rastopi kad sjedne pored radijatora!! No i toj plastikomaniji ubrzo će doći kraj, pa cure uživajte dok možete! Naime, ministrica Kosor je jako ljuta što ne postoji na svijetu dovoljno plastike da doktori od nje načine ženu, te je stoga odlučila da od sljedeće godine sve će boce biti od gume! Ta je revolucionarna ideja zapravo došla iz glave našeg ministra zdravstva ( svi znate tko je on ), koji je u toj ideji vidio ogromnu uštedu u budžetu! Manje plastike- manje operacija - manje plastičnih kirirga - manje troškova - veća njegova plaća!! Svi plastični kirurzi koji neće imati gdje raditi neka ne očajavaju! Njih čeka siguran posao u tvornici plastike! To će biti velika ušteda za poslodavce jer neće morati ulagati novac u edukaciju zaposlenika jer oni već imaju plastičnog iskustva! I sve to zbog neke žene koja želi da ima veće sise! Te žene!!

Post je objavljen 14.05.2010. u 17:39 sati.