Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/popopolis

Marketing

Recenzija: Kylie ''All the lovers''

Kylie Minogue: ''All the lovers''
Prozivamo vintage POP
Kylie je izgledom i dalje u cvijetu mladosti pa nikad ne biste rekli da snima već 11. studijski album. ''Aphrodite'' izlazi početkom srpnja ove godine, a na njemu će se naći ''All the lovers'' kao vodeći single.
Image and video hosting by TinyPic
Svi ljubitelji Kylie-nog zvuka će odmah pasti pod utjecaj jer pjesma ujedinjuje najbolje hipove iz pjevačičine briljantne karijere. Odmah zahvaljujemo božici Afroditi jer nam nije poslala single nalik neprivlačnom ''2 hearts''-u nego ga obdarila ljepotom ''I belive in you''-a s libidom ''Slow''-a. Maestralno zavodljiva melodija preko koje klizi najugodniji vokal te atraktivan instrumental su sve što smo od Kylie mogli poželjeti.
Kako je pjesma tako svojstvena pjevačici, ne smjera ka novoj publici te joj nedostaje internacionalne dopadljivosti. Teško će tako medena smekšati američko tržište, ali će ju Europa i Australija instantno prigrliti.
Senzualna slatkoća se pregiba preko plesnog podija, a čar bajkovite romantike za katarzu prekida vrpoljenje glazbala i meandriranje nedefiniranih svirala. Tekst sam po sebi nije nešto spektakularan, ali Kylie šaputanja su više nego dovoljna da šarmira ljubavnika i obodri ga za nestvarno iskustvo neusporedivo s prethodnima.
Best part:
Dance
It's all I wanna do, so won't you dance
I'm standing here with you, why won't you move…

-> savršenstvo trenutka kao da zaustavlja vrijeme
Image and video hosting by TinyPic
Pjesma je velika slastica pa ju je teško ne držati na repeat-u cijeli dan, a kada ju tako nekontrolirano smažete, brzo se zasitite. Jedina je zamjerka što ne stječe privrženost slušatelja nego maksimalno osvaja na prvo slušanje, a sa svakim sljedećim je sve sladunjavija.
Ocjena:4+/5

Post je objavljen 13.05.2010. u 15:16 sati.