Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Ma ne bojim se ja konkurencije, hajte molim Vas

Ha, dobar naslov. Možda.

Ali, evo o čemu se radi:

Startao je novi web portal www.sportplus.hr




Evo što nam poručuje glavni urednik i voditelj projekta g. Dražen Beraković

Poštovani sportski prijatelji!

Predstavljamo Vam novi sportski news portal SPORTPLUS.HR koji je netom krenuo s on-line radom i uvrstio se u još uvijek nedovoljno bogatu paletu sportskih medija. Upravo to je bila osnovna ideja portala - popuniti prazninu u medijskom internetskom prostoru kad je riječ o sportskim news portalima. U ovom trenutku na portalu je angažirano petnaestak novinara koji svojim iskustvom i kvalitetom jamče stabilnost ovoga projekta. Također, u tijeku je ekipiranje vanjskih suradnika koji će pokrivati sportska događanja iz ostalih hrvatskih gradova.

Portal je podijeljen u trinaest kategorija, koje se dalje dijele na više od 150 podkategorija, po pojedinim sportovima ili grupama sportova. Vjerujemo da će ova sveobuhvatnost portala privući široki krug prijatelja sporta. Želimo vratiti povjerenje u osnovne sportske vrijednosti, približiti sport kao neizostavni zabavni oblik društvenog života i napraviti otklon od negativnih trendova koji su preplavili ostale sportske medije. Uz informativni sadržaj - planiramo objavljivati već od starta između 50 i 100 vijesti svakoga dana, a u budućnosti i puno više - kroz različite dodatne sadržaje želimo našim čitateljima pružiti i dodatne oblike informacija i zabave naslonjene na sport, te očekujemo vrlo brzo pozicioniranje kao najčitaniji sportski portal u Hrvatskoj.


Iz tajništva Hrvatskog kickboxing saveza poručuju da će svakako iskoristiti ponuđenu priliku te sve svoje vijesti i informacije plasirati i preko ovog portala, a prvenstveno s ciljem što bolje i kvalitetnije informiranosti hrvatske javnosti o kickboxingu i uspjesima hrvatskih kickboksača.




Eto, pa pogledajte.




Post je objavljen 12.05.2010. u 23:14 sati.