Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crapper

Marketing

Kako nam pokušavaju na silu uvaljati nekakve "zvjezdice"...

Donosim čisti c/p članka sa Indexa:

"SUNČANO vrijeme, koje se danas miješalo s kišom, izvuklo je poznata lica na špicu. Tako su kavicu popili i Jelena i Janko Popović Volarić. Lijepi supružnici sjedili su na terasi kafića i raspravljali o papirima koje su imali pred sobom. Zbog njih je, pretpostavljamo, Jelena imala namršteno lice. Nedavno je par viđen i u Umagu, na otvaranju jednog luksuznog hotela. Par je uživao u finoj hrani i razmjenjivanju nježnosti. Janko i Jelena cijele večeri su se grlili i ljubili.

Špicom je prošetala i lijepa manekenka Kristina Šalinović. Zgodna Makaranka jedna je od naših najperspektivnijih manekenki, a prolaznike kafića na zagrebačkoj špici nedavno je počastila svojim dugim nogama koje je pokazala u vrućim hlačicama. Danas je pak trendseterica obukla raskošnu suknjicu na volane, a uz tu romantičnu kombinaciju odlično su joj stajale velike, crne naočale."

Index svaki dan ima "članke" u kojima lijepo vrijeme mami poznate Hrvate i Hrvatice na zagrebačku špicu. To ne bi bilo nimalo loše da su ti ljudi stvarno i neke zvijezde, ali do sada se takvo nešto nije dogodilo. Nikad jedan Brad Pitt ili Dalaj Lama nije prodefilirao zagrebačkom špicom. Uvijek je to... Jelena Veljača. A svi znamo tko je i što je Jelena Veljača. Ona je naime, profesionalna blowjoberica... Radi to i iz zabave, ali i iz poslovnih razloga. Tu je i njen muž, Janko Popović Volarić. Nemam pojma tko je taj. Dam evo 100 evra odmah da je glumac nekakav. Vjerojatno je glumio u nekoj hrvatskoj seriji. I sad je kao slavan i poznat. Kaže članak dalje "lijepi supružnici". Za Jelenu imam u torbi 12 A4 bilježnica ispisanih epitetima, i uvjeravam vas, niti jedan nije "lijep". Janko pak izgleda kao cigan... I četnik... Što nužno nije uvreda... Ali u ovom slučaju jest... Nadalje se insinuira kako je Jelena zabrinuta jer gleda neke papire, vjerojatno članak koji sam napisao o njoj prije godinu dana. I trebala bi biti zabrinuta. Onda članak prelazi iz ultimativne dosade u ultimativno dosadnu debilanu, kad "novinar" izvlači kako je par bio u Umagu nedavno, ljubio se, grlio, izmjenjivao nježnosti... Kome su ove činjenice bitne, neznam, al ako nekome jesu, neka zna da sam ja danas išao na WC i recimo da pol sata nakon mene nitko nije mogao uči unutra. To otprilike dođe na isto. Drugi paragraf članka govori o nekoj manekenki koja izgleda doslovno kao mješanac rakuna i vanzemaljca (and not the pretty one...) i još je manje zanimljiv od sveopće nezanimljivog prvog paragrafa, tako da ga se ne isplati niti secirati.
Gorim od iščekivanja koja će sljedeća hrvatska zvijezda biti ovako pomno popračena, jer naše zvijezde to zaslužuju!

Post je objavljen 12.05.2010. u 19:44 sati.