Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pepepe

Marketing

Ubijam dosadu, a ne frustracije

Uglavnom, sinoć nije ništa bilo. Opet bezrazložni napad panike. Ok smo se zabavili, Maneken se nije ništa posebno vrtio oko mene, ali ni oko nje ili bilo koga drugog pa je to sve dobro.

Sad ću se malo vratit na jučerašnji dan. Stvarno je bio dobar dan, što je čudno za jedan utorak. Mrzim utorke, ali već u startu je ovaj bio drukčiji. Sjela sam sa Stipom, a Maneken i Frend su bili ispred nas. Pa mi je Maneken pružio ruku da ga malo češkam, to odavno nismo radili, hehe, ali zato se sad odužilo na skoro puna dva sata. Prokomentirao je kako ga odavno nitko nije mazio i da mu baš fali. Eee, znala sam ja da će doć do toga.

To što sam sjedila sa Stipom je totalno ublažilo napetost cijele situacije jer smo se cijelo vrijeme smijali i zezali, uglavnom u šiframa na račun Manekena i mog odnosa s njim. Hm, nadam se da su šifre bile dovoljno jake. Stipe je sjedio dijagonalno u odnosu na Manekena pa mi je imitirao njegove izraze lica dok ga diram. To je stvarno bilo komično. Nadam se da je Stipe karikirao. Maneken je skužio da mu se ovaj ruga pa je rekao da ne zna što bi rekao jer sam mu 'pružila užitak'. Ovo je očekivano dočekano salvama smijeha. Mislim stvarno, kakvi su to izrazi. Onda mi je Stipe, koji inače ismijava moju sklonost Manekenu i cijelu novonastalu situaciju, napisao na klupi 'Kemija postoji'.

Pitala sam ga na pauzi jel to stvarno misli ili me tješi, on je rekao da je on zadnja osoba koja bi nekoga tješila kad je nešto ovakvo u pitanju. Zaključio je da Maneken nije zločesta osoba i da mi ne bi radio sve ovo dosad samo da sebi podigne ego, a da se neki trzaji lica i osmjesi (poput onih dok sam ga dirala) ne mogu ni odglumiti, a ni sakriti. Ja sam se pobunila da to nema veze sa mnom, nego mojom tehnikom ruku, koja je vrhunska, hahaha... On je rekao da to nema previše veze, da je i njemu ugodno kad ga diram ali da to uopće nije usporedivo s Manekenovom reakcijom. Preporučio je da se strpim i pametno postupam nadalje i da će to sve bit dobro. Pa to ja sebi stalno govorim... ali kad netko drugi to primijeti onda valjda dobiva posebnu težinu. I drago mi je da je to tako ispalo, sad opet imam neku nadu da će na ovaj ili onaj način, jednog dana ipak sve biti dobro.

Post je objavljen 12.05.2010. u 10:38 sati.