Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pravilaigre

Marketing

10.01. Kraljevski institut za vanjske poslove

Svi smo pomalo alergični na nepotizam ili kako se u našoj domaji kaže ‘kumstvo’, međutim s vremenom smo programirani na prihvaćanje i usvajanje takvog modela društvenog napretka.

Unatoč kritici i bijesu u očima na sami spomen povlačenja veza, velika će većina među nama iskoristiti priliku i podići se na poziciju moći koja garantira sigurnost. Prilika čini lopova. To je naravno idiotizam i povod odbacivanju odgovornosti. Obeshrabrujući efekt će stoga imati i slijedeći primjer ‘kumovanja’ na globalnoj razini.

Skeptik će u njemu vidjeti naredni poticaj za guranje glave duboko u pijesak što je naravno u skladu sa željama naših ‘dobročinitelja’. Crni tima je naime smislio sporni model nepotizma što je evidentno iz slijedećeg.

Trenutno su dio kraljevskog instituta za vanjske poslove ili ga podupiru: ‘Morgan Guaranty Trust Company of New York (J.P. Morgan); Britansko ministarstvo za vanjske poslove; Ministarstvo obrane; Veleposlanstvo Sjedinjenih Država; the RTZ Corporation; Ministarstvo za Zajednicu naroda (Commonwealth); British Petroleum; Shell International; Bank of England; Barclays Bank; Lloyds Bank; National Westminster Bank; Lazard Brothers; TSB Group; Abbey National; Midland Montagu; Coopers and Lybrand; Unilever; British American Tobacco Industries; British Aerospace; The Economist; Gerard Atkins and Co Ltd; John Swire and Sons Ltd; Ente Nazionale Idrocarburi (ENI), korporacijski članovi: ABC News Intercontinental Inc; CBS News; NBC News Worldwide Inc; Britain’s Channel Four TV and Independent Television News (ITN); Fuji Television; Der Spiegel; The European; The Financial Times; The Guardian; The Independent and Independent On Sunday; The Observer; Daily Telegraph; The Times; The Scotsman; The Yorkshire Post; Reuters, the international news agency; The New York Times; The Washington Post; The Wall Street Journal; The Reader’s Digest; BBC World Service; The BBC Monitoring Service; i BBC Radio.’
Piramide Crnog tima su gotovo savršeno organiziran sistem Privida, mreža iz koje konačno izlazimo bez pomoći Mojsija, stoga ovdje ne bih trošio prostor na detalje. Tim više što su već mnogi odradili lavovski posao i pratili u stopu svaku od navedenih tvrtki pa tako i međuodnose, manipulacije i malverzacije istih (vidi npr. ‘...i istina će vas osloboditi’ Davida Ickea). U konačnici, zaključak jest da se radi o hrpi govana, a na samom vrhu ove se nalazi RIIA. Za tebe je od iznimne važnosti shvatiti da se radi o impresivno uređenom sistemu zavijenom u dimne zavjese te prepoznati njegovu osnovnu slabost – inertnost.

Negdje pri samome dnu piramide, u redu cigli polegnutih na leđa zavedenog naroda, na kvartu pored naših iznajmljivanih stanova osvanu filijale spomenutih tvrtki, a mi smo pred odlukom – hoćemo li pristati na rad za crkavicu, time pripomoći u tkanju mreže ispod koje naša djeca neće imati zraka ili ćemo završiti na ulici gladni i žedni, jer koga zaboli kurac za nas ako se suprotstavimo sistemu?!!

Istina, sloboda, moral i etika su luksuzni stavovi u kapitalizmu i za njih nema mjesta u programu Crnog tima stoga ispada logičnim prihvatiti status quo i odreći se i posljednje nade u sve sveto što osjećamo dušom. Malo sutra!

Ovako postavljena priča na prvu ne ostavlja previše manevarskog prostora, stoga zapamti slijedeće. Na svim instancama, na svim krajevima i nitima mreže čekaju Igrači Bijelog tima. Uskoro će svi stati u vrstu i zajedno iskoračiti iz piramide. Piramida će se urušiti jer će temelji odšetati u budućnost van njihove kontrole. Bez nasilja i s osmjehom na licima.



Post je objavljen 11.05.2010. u 17:48 sati.