Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missysi

Marketing

12h ultra maraton - FORREST GUMP

FORREST GUMP - poredak, fotke

09.05.2010, ZG, Park MAKSIMIR,
START: 9:15:00, CILJ: 21:15:00
Moj rez: 87,750km (10.mj ukupno i 1. u ženskoj kategoriji)
- 30 velikih krugova, 9 malih krugova
- 330m uspona
- aktivno trčala/hodala: 9:33:20 - prosjećna brzina 6:32min/km
- odmor : 2:26:40/3duže stanke sa aktivnim oporavkom na Compexu


Danas (ponedjeljak) nemrem hodati :))), ne boli me ni jedan mišić i nemam muskelfiber ali me bole sve tetive :D, grozno :). Compexiram se od 8 ujutro....popodne ću prošetat...
Ponedeljak popodne - sveopči umor sretan i lagano zatezanje nutarnjeg dijela koljena. Navečer, ne boli više koljeno, lagano peckanje u desnom kvadru i listu, što se pojavljivalo i u utorak do navečer. Onda sam stavila program Muscle lesion i danas (srijeda) me više ništa ne pecka niti ne boli. Vjerujem, da su se mišiči donekle regenerirali, sa naglaskom donekle wink . Popodne ću sa frendicom laganini prošetat na Sljeme, dolje ćemo (preventivno) busom, sutra i u petak ću joggirati cool ako uhvatim vremena (idem na put - a i Compex samnom thumbup - fantastična "spravica"!).


FOREST GUMP
FOTKE by Vanja

Za trku nisam imala nekih posebnih planova. Plan je bio: prevariti svoj lijeni karakter sretan i istrčati 60km a da mi ne dosadi sretan i da poslije još imama volje odraditi što više km naughty .
Startala sam u 9:15, 6min/km i u prvim krugovima odlučila da ću odtrčati 3h u komadu, što bi bilo 30 km. Napraviti pauzu i poslije opet 3h.
Prvih 30km je bilo 'peace of cake' smokin. Zašto 3h? Jer sam ranije skužila, na dugim treninzima i trekinzima, da mi nakon 3h sve skupa postane predosadno rolleyes i osječam se bezvoljno zijev.
Uzela sam čik/gablec pauzu smokin, napravila aktivnu regeneraciju gluteusa - jer me ta najviše zatezao. Zamjenila sam tenisice, koje su bile očiti zajeb headbang, jer me već nakon sat vremena počelo sve živo "škakljati" i zatezati (preistrošene tenisice po mom laičkom mišljenju). Navukla sam nove NB760 i super su mi, presvukla čarape i dres....
Nakon 45min pauze (planirala kraću - ali nije išlo wink) krenula sam u drugi dio svog plana. Prvi krug sam bila malo pokočena dead ali kasnije je išlo. Sporije nego u prvom dijelu, prosjek 6:25min/km (sa odlaskom na WC i par kratkih stajanja na Compex punktu). E tu su se već svi raspitivali tko je koliko krugova napravio. Trčala sam sa GPSom i više gledala km a ne krugove. Međutim, nakon nekog vremena sam ipak počela gledati broj prolaza, jer mi je više bilo glupo odgovarati sa:"Ne znam." smijeh. Kad sam prošla cca 20km (ukupno 50km) mi je bilo već pun kufer nut, ali zapičila sam si u glavu da moram napravit 60 jer tko če poslije još 5h razvlačit kako i šta zubo. U drugom dijelu sam u 3h pretrčala cca 28km (ukupno 58). Otišla na čik/ručak pauzu smokin. Presvukla/zamjenila svu opremu osim tena naughty. Napravila aktivni oporavak na kvadricepsima. Nakon nekih 40min sam krenula dalje trčati.
E, treći dio je već bio puno teži dead. Ne osječate umor (kada ste u formi) ali sve živo vam se pokoči namcor, meni najviše ahilove tetive i stopala opčenito. Na tome ću očito morati poraditi zubo.....Pretrčala sam 6 krugova u 2 sata, nakon svakog prolaska kroz start/cilj sam uzimala vode ili kaj se već nudilo, tu i tamo napolitanke i bananu. Opet otišla na čik pauzu i presvukla se te napravila regeneraciju listova. Ne znam nakon koliko vremena sam krenula u četvrtu turu


Post je objavljen 10.05.2010. u 11:14 sati.