Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/megakit

Marketing

Događanja od 10. do 17. svibnja 2010.



Istražiti događanja za ovaj tjedan nije bilo lako jer je ponuda skromnija. Tako će nam, međutim, ostat više vremena za učenje i pripremu za lipanjske i srpanjske ispitne rokove koji nam kucaju na vrata.

Krenimo od predavanja: povodom nadolazećeg Međunarodnog dana muzeja, koji se slavi 18. svibnja, Arheološki muzej Istre i Gradska knjižnica i čitaonica organizirali su niz izlaganja koja možete poslušati u Središnjoj knjižnici:

PONEDJELJAK, u 18 sati:- dr.sc. Alka Starac - "XII. kolokvij o rimskoj provincijalnoj umjetnosti, Pula 2011." i Giulia Codacci Terlević - "Projekt Edukacijskog odjela u 2010. godini"

ČETVRTAK, u 18 sati:- Darko Komšo, Nenad Kuzmanović - "Stijenska umjetnost na tlu Hrvatske", dr. sc. Slaven Bertoša, mr. sc. Tatjana Brada, Nenad Kuzmanović - "Kunfini i zlamenja - oznake granica i međa u Istri od srednjeg vijeka do našega doba"

Predlažem da se počastite i upoznavanjem našega blaga u pulskim i istarskim muzejima.

Osim toga, ovoga tjedna možete na dvije kazališne predstave, nekoliko koncerata ili pak pogledati izložbe postavljene prošloga tjedna:

KAZALIŠTE

SRIJEDA u 9.30 i 11h – predstava u produkciji INK Ima da te ima (ista predstava prikazuje se i u četvrtak u isto vrijeme)

PETAK s početkom u 20h - Sveučilište Jurja Dobrile, Odjel za glazbu ima svečani koncert u povodu 30. obljetnice osnutka studija glazbene kulture/pedagogije. Ovim putem čestitamo!

SUBOTA u 20h - gostovanje HNK Ivana pl. Zajca s talijanskom dramom Somewhere city; nepoznavatelji talijanskog jezika se ne moraju brinuti jer će prijevod biti titlovan.

KONCERTI Jazzbine u Domu hrvatskih branitelja

SRIJEDA u 21 sat - moći ćemo uživati u glazbi Cyro Baptista Banquet of the Spirit. Cijena u pretprodaji stoji 80 kn.

NEDJELJA u 21:30 sati - sastav Four Free oduševit će sve one koji se odluče na ovaj način završiti tjedan. Ovi vrhunski majstori spontanosti i improvizacije su Chris Jarrette (glasovir), Adrien Dennefeld (električna gitara), Jerome Fohrer (dvostruki bas), Pascal Gully (bubnjevi).

IZLOŽBE

MMC Luka, INK i Gradska knjižnica i čitaonica sa starim postavama

Maja Maksić



Post je objavljen 10.05.2010. u 09:21 sati.