Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogica

Marketing

Sretan vam dan o sve majke svijeta...

majcin_dan1Majčin dan je svake druge nedjelja u svibnju (09.05.2010).


"Majčina ljubav prema djetetu je ljepša od bilo čega na svijetu. Ona ne pozna zakone, žaljenje. Ona izazviva sve i lomi sve što se nađe na putu..." A. Christie




Dakle očevi vrijeme je da vi preuzmete inicijativu. Stanite! Gdje ste krenuli? Novčanike natrag u đepove, zaboravite shopping. Poanta majčinog dana definitivno nije fensi zamotani poklon. Za to imate priliku tijekom rođendana, godišnjica i ostalih takvih trenutaka.


Pokloni za Majčin dan moraju biti nespretno zamotani, umrljani, čudni, nekorisni i prepuni obiteljske ljubavi.


Dakle pošaljite mamu negdje, na frizuru, kavicu sa frendovima ili na neku izložbu koju želi posjetiti već neko vrijeme i bacite se na rad.


Da bi napravili cool čestitku za majčin dan trebaju vam papir i bojice. Ili raznobojni papirići. Ljepo klince okupite oko stola i svi zajedno napravite što je moguće ljepši uradak. Nemojte se živcirati ako dizajn krene u vama neželjenom smjeru. Vi ste samo moderator, dodajte papiriće, pazite na škarice i smijte se ako boja završi na nečijem nosu. Nadam se da ste utišali mobitel i ugasili televizor. Na kraju pročitajte klincima par pjesmica i zajedno odaberite onu koju ćete upisati u čestitku.


Zatim tu su pokloni. Evo što smo mi napravil. Uzeli smo bijeli, ženski T-shirt (u Nami), zatim smo na Cvjetnom kupili tri boje za tekstil i flomaster kojim možete pisati po tkanini. Od rođendana smo pronašli zaostale plastične tanjure. Tata, to jest ja, je ljepo razmazao na tri tanjura različite boje. Zatim sam stavio t-shirt na stol (ne zaboravite gurnuti u majcu neki karton kako se boja ne bi preslikala na stražnju stranu jer ćete morati po novu, kao i ja).


Klinci su stavili svoje ručice u boju i ljepo ih otisnuli na majcu, zatim je tata napisao imena ispod svakog otiska i ostavili smo da se to sve lijepo suši 24 sata. Zabavili smo se super, znate i sami da čim je boja na rukama djeca se više vesele :-)



Još stignete. Zapamtite, poanta majčinog dana je LJUBAV.


mothersday_craft_300


Evo i nekoliko internet linkova za inspiraciju što se još može napraviti:


Sitnice koje možete lako napraviti,


Dan za majke (gomila toga),


PS: rekoh ljubav.....



HOME

Post je objavljen 08.05.2010. u 09:50 sati.