Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma

Marketing

IZLJEV PRIMITIVIZMA I MRŽNJE MORALNOG PATULJKA IZ ORAHOVICE

Hvala Bogu bivši “hrvatski“predsjednik održao je, nažalost, u gimnaziji u gradu Zaboku, blizu jugo-komunističkog masovnog stratišta u Maclju iz 1945. godine, 2010. predavanje o antifašizmu, i sve što je rekao na ovu povijesnu temu je slagao, iskrivio i izmanipulirao, pri čemu je pljunuo na hrvatske žrtve komunizma. Da su Balkanci svjetski prvaci u pljuvanju, to smo znali i do sada, ali da su takvi primitivci, to se osvjedočujemo svakim danom u svakom pogledu čim ga čujemo na temu antifašizma.

Za razliku od njega je voditelj Hrvatskog centra za istraživanje zločina komunizma na poziv predsjednika zabočkog ogranka Matice Hrvatske održao prije pola godine stručno predavanje u Zaboku pred okupljenom zabočkom inteligencijom, na temu o jugo-komunističkim zločinima u Maclju i Krapini iz svibnja i lipnja 1945. godine.

Zagrebački Jutarnji list je prenio predavanje iz Zaboka kao da je bilo na Sorboni. Zaboku svaka čast ali veliki medijski tretman koji ovaj lažljivac ima, govori o tome u kojoj su mjeri neki mediji u Hrvatskoj u službi stranih interesa, prije svega krupnoga kapitala (sjećamo se njegova govora 2009. u zakladi od Bayerische Motorwerke u Münchenu, u zakladi jedne od najvećih kapitalističkih dioničkih društava u privatnom vlasništu koja je pozvala baš bivšeg komunista da drži predavanje; nije samo poznato na kojem je jeziku održao predavanje u Münchenu, s obzirom da je 1967. zahtijevao kazneni progon za inicijatore Deklaracije o zaštiti hrvatskog jezika).

Bivši njemački kancelar Helmut Schmidt je 2010. izjavio da je komunistička antifašizam laž.

Ako je komunistički antifašizam laž, a jeste, onda svatko laže tko tvrdi da je partizanska borba jugo-komunista bila antifašistička, jer komunizam je komunizam, a ne anti-fašizam, kao što je fašizam – fašizam, a ne anti-komunizam!

Može se reći da je “stručnjak“ za anti-fašizam iz Orahovice, koji je početkom devedesetih hvalio NDH, došao do toga da posljednjih 10 godina hvali Titovu Jugoslaviju, jedino se Republika Hrvatska negdje izgubila u njegovim pohalama. Devedesetih je bio “ustašoid“, a danas je ljut na “ustašoide“ koje vidi svugdje, kao da je paranoičan. Čak su mu i novinari Večernjeg lista “ustašoidi“ jer su objavili saznanja o tome da je bio dvostruki udbaš, uključujući i "kadrovik Udbe", a bivši šef jugoslavnske vojne tajne službe KOS, Aleksandar Vasiljević, tvrdio je na haaškom sudu ICTY da je bio doušnik njegove službe, čime bi u biti doslovno išao stopama svog idola, jer i Josip Broz bio je kao “Valter“ doušnik sovjetske tajne policije. Jabuka, dakle, ne pada daleko od stabla!

U zabočkoj gimnaziji je umirovljenik s Pantovčaka (reći ćemo na njegovu “jugoslovenskom jeziku – penzioner“) rekao da su hrvatski ratni zarobljenici, koje zove “ustašama“, morali biti od partizana ubijeni jer da su navodno počinili velike zločine. Nakon te izjave se njen autor još uvijek naziva “diplomiranim pravnikom“, hahahaha. K tome je izjavio da su Englezi morali izručit zarobljenu hrvatsku vojsku partizanima jer su ovi s njima ratovali, hahahaha, opet pravnik ne zna da je tada postojala, kao što i danas postoji ista međunarodna ženevska i haaška konvencija o postupanju s ratnim zarobljenicima po kojoj je izričito zabranjeno izručiti zarobljenike njihovim neprijateljima ako su od njih potražili spas u političkom azilu. Znači, što je on? Jad i bijeda? Fukara? Takve izjave o žrtvama, koje kolektivno proglašava zločincima i opravdava njihova protuzakonita i anti-humanistička smaknuća, u ovom slučaju o hrvatskim žrtvama komunizma, nije dao niti jedan jedini bivši ni sadašnji predsjednik neke države u svijetu, samo “naš“ Balkanac!

Hvala Bogu, splitski nadbiskup je pred 150000 Hrvata na svetoga Duju u Splitu 2010. kritizirao sramotno i nestručno predavanje titoista u Zaboku.

Poruka zabočkim gimnazijalcima: Ne vjerujte mu ni riječi što vam je govorio na svom sramotnom predavanju!


Iako je bio izuzetno slab državnik, rekao bi jedan kolumnist Jutarnjeg lista, “k.... od ovce“, potpuno je izgubio kompas. Pun mržnje, oko sebe samo vidi ustaše. Od koga je dobio samo takav nekulturni odgoj? Od svog oca “Tovariša“?

Dana 8. svibnja 2010. ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, na obljetnicu jugoslavenske okupacije glavnog grada Hrvatske, prosvjedni skup hrvatskih patriota zahtijeva lustraciju imena maršala Tita iz Zagreba i Hrvatske.

Za kraj, viđenje profesora dr. Huw Daviesa na Studijima obrane na vojnoj akademiji u Velikoj Britaniji o domaćim izdajnicima:

„Uvjet da urota izvana protiv neke države (nacije) bude uspješna je da se regrutira kritičan broj građana te države koji će sudjelovati u uroti protiv svoje države. Uspjeh okupatora (čitaj urote) je isključivo ovisan o uspjehu da se identificiraju najodlučniji protivnici okupacije i odvoje (čitaj likvidiraju) od onih čija se lojalnost može kupiti“, kako to kaže Mr. Davies u svom članku objavljenom na web-stranici britanske javno-pravne televizije BBC 14. 7. 2009. pod naslovom “Da li će se povijest ponoviti u Afganistanu” (“Will history repeat itself in Afghanistan”).

Čestitam svim građanima Republike Hrvatske Dan Europe od 9. svibnja 1945. godine, dan oslobođenja od fašizma!

CBK




Post je objavljen 07.05.2010. u 19:04 sati.