Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Priča o jednom zrelcu...


Kako je muškarcima umjesto solaže ipak više stalo da budemo s nekim, jer je i najgori seks bolji od prosječne drkice, slijedi par iskrenih savjeta za što kvalitetniji udomljavanje oslobođenog zrelca (hrv. zrelac, iako se rimuje s krelac, označava muškarca srednjih godina s ikakvom odgovornošću – dakle, barem kavu zna platit).



Ribini gastro savjeti za pripremu i upotrebu hrvatskog zrelca:

Najlakše ih usporedimo s kruhom.
Zaljubljen mužjak srednjih godina koji je iznenadno ostavljen, trenutno je jedna kilava bezoblična masa poput vlažnog nadjeva za puricu, faširance ili zemlbabu.

Onaj mužjak koji je svojevoljno i namjerno prekinuo vezu s prezaljubljenom tetom, sada je rastresit, veseo i šaren poput prpošnog kićanog kruha sa sjemenkama.

Švalerski tip poznat pod kodom “Ševim po kućama i nestajem nakon tri mjeseca” je poput sočnog, toplog, divno mehkog polubijelog sendviča – znaš da je dobar i slastan, ali nažalost i da uzrokuje smetnje u želucu i garantirano debljanje. I da je vrlo brzo za hitit.

Frajer koji je shvatio da je godinama služio kao domaćica, kuharica i davatelj kartice (dok se ona prašila po teambuildinzima i konobarima) te biva napucan od iste ambiciozne aždaje – postaje zadnja na polici vrpoljasta hrustava žemlja s kojom treba oprezno baratat da od ishitrenosti ne strada nepce.

Na kraju, onaj yuppie tip u elegantnom odijelu koji se non-stop ubijao od posla koliko i ona pa se nisu stigli ni vidjet ni čut tjednima i prekinuli su mejlom – sad je kao tost: spreman za (termičku) obradu, ali prije iste - hladan i neupotrebljiv.

Postoji i crni kruh ali taj ne prepoučamo jer nakon njega niti jedan sljedeći neće biti isti…



Nastavak i puno više u novom broju Cosmopolitana!


Post je objavljen 07.05.2010. u 12:26 sati.