Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Ponešto o operaciji i završnom humanitarnom party-u u diskoteci "Saloon"


Još nekoliko dana nas dijeli do odlaska u Kliniku za ortopediju Lovran na predviđenu operaciju Anjinog desnog kuka.
Sve pretrage smo obavili, većina nalaza je u redu no ono što nas pomalo brine što je Anja još uvijek u nekom bakterijskom infektu i još uvijek troši antibiotik Klavocin.
U ponedjeljak ćemo točno znati da li ćemo od doktora dobiti „zeleno“ svjetlo da ipak možemo otići. Iako znamo što sve povlači za sobom odgoda operacije (ponovna lista čekanja, ponovno strepnja i nadanja, ponovo prolazak svih pretraga) ne bi htjeli nešto „forsirat“ jer preko više sile se ne može.
Ne bi htjeli dodatno Anjicu opterećivati jer znamo da ova operacija nije nimalo laka ni bezazlena a pogotovo oporavak koji slijedi nakon operacije.
Znamo da treba biti potpuno „fit“ kako bi izdržala sve te napore.
No, kažu ljudi da je jutro pametnije od večeri pa ćemo i mi pričekati do ponedjeljka kada ćemo točno znati idemo za Lovran ili ne. Inače ovako na prvi pogled Anja je sasvim ok. Dosta je vesela i razigrana i ono što nas veseli da nije nimalo razdražljiva. Epi napadi su i dalje prisutni ali nisu toliko jakog intenziteta. Sve u svemu odlično se osjeća i da nema tog infekta ne bi bilo nikakve zapreke za odlazak na operaciju. Ali kao što smo rekli, protiv više sile se ne može i nismo ni prvi ni zadnji koji će morati odgoditi operaciju. No strpimo se do ponedjeljka kada ćemo točno znati kako stoje stvari.

U sklopu humanitarne akcije "KAP PO KAP ZA JEDAN MALI SLAP" (za našu Anju koju je prije dva mjeseca pokrenuo gospodin Herman Marijo ex niskozemac) povodom završetka akcije u diskoteci Saloon Tuškanac 1a biti će organiziran završni party. Još jednom se od srca zahvaljujemo „Studentima za bolje sutra“ i divnom promotoru Danijelu koji nam je ovo omogućio a velika hvala gospodinu Hermanu na pokretanju akcije kao i svima Vama koji ste na bilo koji način sudjelovali u akciji.

I za kraj, još jednom Vas podsjećamo na novootvorene blog stranice 1. Slane sobe Zagreb

Ugodan vikend sretan želi Vam obitelj Kostanjevečki.




Post je objavljen 07.05.2010. u 09:15 sati.