Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogica

Marketing

Proljeće je u punom sjaju…

naslovna_proljece



Počinjemo raspjevano! Znam da su ovo Zagrebački mališani koji su svoj proljetni koncert odradili nedavno ali zar slika nije sjajna uvertira u koncert Klinaca sa Ribnjaka koji će biti u nedjelju 09.05. Ali to nije sve :-) Puno sjajnih i besplatnih stvari nas čeka ovaj vikend.

Za početak Allianz (to je osiguravajuća kuča) u parku STARA TREŠNJEVKA, sa početkom u 11.00 u subotu 08.05 dovodi "opasnog" tigra Tea i predstavu "CVRČAK i MRAV". Koliko sam shvatio biti će nekoliko predstava tijekom dana i još svašta nešto za klince. Evo i link na njihovu web stranicu.

A kazalište Trešnja ovu nedjelju ima premijeru. Pa ako požurite i nabavite karte prvi ćete vidjeti plesno, edukativni projekt "Tijelo" koji prema najavi djecu ući o svojim osjetilima (??). Baš me zanima što će to biti. E da, još link...

Tri mala praščića muku muče sa stanogradnjom u nedjelju toćno u 11.00 sati. Vuk i ekipa klince i roditelje čekaju u ZKL-u. Zabava zagarantirana, a poslje šetnjica po centru grada Zagreba ili otiđite do igrališta u Dalmatinskoj. Ne sumnjam da će biti mnoštvo ljudi.

Zatim tu je knjižara "Profil" u Bogovićevoj, koja ove subote, također u 11.00 sati ima na repertoaru lutkarsku predstavu "Ogledalce", od Grigora Viteza. Sjajan način da povedete klince, date im da uživaju u predstavi i usput se malo prošećete po  špici.  Dalje tijekom svibnja, Profil nam 15.05 predstavlja "Lava i miša, "Proljetna pjesma" će biti pjevana 22.05 a 29.05 zaplesati ćemo sa "Žutim maslačkom i njegovom plesnom haljinom".

A što bi ja preporučio svim roditeljima, bakama, mamama, tetama čuvalicama, samo tetama i svim ostalim sa malom djecom. Hm, sve je ljepo u proljeće?? Naravno, Zagrebački zološki vrt je također u punom sjaju. Životinje su se probudile, sve je zeleno i veselo. Doduše ZOO nije besplatan  ali djeca će sigurno uživati..

Prijedlog:
Zagrebački zološki vrt također organizira dječje rođendane. Pa ako mozgate kako napraviti svom klincu nešto novo i kreativno za ročkas, možda da svoje misli usmjerite u tom smjeru?? Link na program rođendan u ZOO-u!!


Post je objavljen 07.05.2010. u 08:51 sati.