Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Predsjednik Josipović i kickboxing

Znamo da je protokol neka vrlo složena stvar. Da ne kažem neku težu riječ. E, kada taj protokol provjeri, ispita i na kraju odluči - ide predsjednik tu i tu, e onda to znači da su jako dobro provjerili, osigurali se s više strana da nije neka zajebancija i da se nikako ne smije dogoditi bilo kakvo kompromitiranje predsjednika.

Da, upravo tako je bilo i neki dan u Balama, kraj Rovinja, kada je u sklopu posjeta tom mjestu i najljepšoj dvorani na svijetu, predsjednika Republike Ivu Josipovića dočekao trener Kickboxing kluba "Budokai" Rovinj - Pero MIšković i predstavio mu svoje bisere - Borisa Miškovića (dvostrukog svjetskog prvaka), Bojana Miškovića (vice prvaka svijeta i europskog prvaka) i ostale članove kluba, među kojima i mladu nadu Marka Opšivača.

Sve u svemu - čestitam, nije mala stvar kada predsjednik države dođe nekom klubu u posjet. I kao što rekoh, protokol je sve dva puta provjerio - i nisu mogli bolje izabrati. Bravo.

Eto, a pogledajte kako je to bilo:


"Dobro došli predsjedniče", kaže Pero Mišković trener KBK "Budokai" iz Rovinja i ponosni otac braće Mišković


Pero Mišković - trener KBK "Budokai" iz Rovinja upoznaje predsjednika Ivu Josipovića s radom i ostvarenjima kluba, a naravno, s ponosom predstavlja i svoje sinove Bojana i Borisa.




Predsjednik Ivo Josipović pozdravlja Bojana Miškovića - europskog prvaka i viceprvaka svijeta


Predsjednik Ivo Josipović i mlada nada Budokai kluba - Marko Opšivač


Eto. Nek se zna.




Post je objavljen 06.05.2010. u 23:59 sati.