Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sapunoteka

Marketing

Sapunoteka odgovara 2 - Rokovi isporuke

Kako funkcionira?
Nakon vidljive uplate na našem žiro računu šaljemo paket. Paket šaljemo isti dan ako smo uplatu vidjeli prije odlaska na poštu, a najkasnije idući dan, ukoliko smo uplatu vidjeli kasnije. Stanje na žiro računu provjeravamo nekoliko puta dnevno, te obavezno još jednom prije samog odlaska na poštu.

Kako najbrže do paketa?
U slučaju da nam pošaljete potvrdu o uplati, nećemo čekati da se ona pojavi na našem žiro računu, već paket šaljemo odmah. Dakle, ako plaćate internet bankarstvom i od vaše banke dobijete potvrdu o plaćanju, pošaljite nam je i paket vam stiže prije nego da čekamo da se uplata proknjiži. Isto vrijedi ako plaćate općom uplatnicom - možete ju skenirati ili slikati tako da se jasno vidi, i poslati nam ju na mail.

Što usporava proces?
- Vikend - Može produžiti vrijeme isporuke za 2 dana.
- Uplata bez slanja potvrde - Od trenutka uplate do trenutka knjižena na našem računu može proći od minimalno par sati do par dana, a ako u to vrijeme upadne i vikend sve se produžuje za još dva dana. Nažalost, nismo uspjeli shvatiti razloge zašto su neke uplate tako brzo vidljive, a nekima treba i po nekoliko dana. Zbog toga je najbolje slati potvrdu o uplati, ako imate tu mogućnost.

Nadamo se da će Vam ove smjernice pomoći da ubuduće Vaše pakete dobivate što je brže moguće. cerek

Post je objavljen 05.05.2010. u 12:14 sati.