Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO - PRIMOŠTEN UOČI 8. 05. 2010. : Colonia u Aurori

" JAČA NEGO IKAD "



Foto: Press Release



Najpoznatija hrvatska dance grupa, ujedno i najpopularnija na dan "oslobođenja " Zagreba nastupa u Primoštenu, uz obavijest fanovima, na Facebooku grupu" Colonia " ne vodi direktno Kameny.






 


 



Foto: PR/Aurora


Jedan od najvećih i najpoznatijih klubova na Jadranu primoštenska Aurora koncertom dance grupe COLONIA u subotu 08.05. zatvara svoja vrata, proljetne partije i nastupe kako bi se što bolje pripremili za nezaboravno ljeto koje slijedi.



Foto: Tinolovka-news


Svi koji poznaju koliko je dobro provesti ljeto u Aurori znaju o čemu govorimo, oni koji još uvijek nisu bili trebaju se što prije uvjeriti jer klub će i ovogodišnjim programom biti garancija vrhunske zabave. Grupa Colonia bez koje je nemoguće zamisliti dance scenu u Hrvatskoj osim aktualnog retrospektivnog albuma 'RETROACTIVE' ovo ljeto izdaje i novi album kao krunu svog 15-godišnjeg rada.



Uvertira za ljeto je koncert u Aurori gdje će izvesti svoje stare i nove plesne hitove, promovirati singl 'Jača nego ikada' i omogućiti publici vrhunsku plesnu atmosferu i fenomenalan show. Biser Jadrana, klub Aurora kako joj samo ime govori cijelo ljeto nudi nezaboravne provode i ludu zabavu do zore, gostovanja kako domaćih tako i svjetskih zvijezda do tematskih partija, disco večeri i pjena partija.



Gotovo svaku večer tijekom ljetne sezone od lipnja do rujna svatko može naći nešto za sebe. Ljetnu sezonu 2010. već u lipnju Aurora otvara gostovanjem najpopularnije zvijezde hrvatske estrade Tonija Cetinskog, a kad još više zatopli ugrijat će Vas dodatno kako izgledom tako i house glazbom Playboy djevojka DJ Viktoria Metzker.



Nezaobilazna su i gostovanja raznih izvođača na koja ste navikli svako ljeto i zbog koje u Auroru dolaze mnogobrojni gosti diljem svijeta, no o tome uskoro više. Do tad napunite baterije plešući uz Coloniu, jer dolazi ljeto 'Jače nego ikada'.


 


Kako je to bilo zadnji puta kada je Colonia gostovala u Primoštenu:


 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 


Foto: Aurora/P.R.



Više na : Tinolovka-news

Post je objavljen 04.05.2010. u 14:06 sati.