Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-petrinja

Marketing

Prnjavor dobio barjak

Subota 17.04.2010

PRNJAVOR ČUNTIĆKI - Dobrovoljno vatrogasno društvo Prnjavor Čuntićki dobilo je svoj barjak. Zastavu je predsjedniku društva Ivanu Radoševiću uručio kum zastave, zamjenik gradonačelnika, Milan Herceg, a blagoslovio ju je župnik čuntićki pater Petar Žagar. Na godišnjoj skupštini društva Radošević je podsjetio na 1982. godinu i osnivanje društva koje je do Domovinskog rata brojalo 70 članova, a u Domovinskom ratu društvo je ostalo bez ičega. Svoj rad su obnovili 2004. godine, sada imaju 50 članova od ukupno 100 stanovnika Prnjavora i Čuntića.

Stožerno su društvo za taj dio Banovine, a očekuju izgradnju garaže – spremišta za kombi vozilo i vatrogasnu cisternu koju očekuju. Skupštinom DVD Prnjavor završeni su godišnji izvještajni skupovi svih 9 DVD-a na području Petrinje, a vatrogasne zastave još jedino nemaju društva Budičine i Hrastovice koja će je dobiti za ovogodišnju proslavu sv.Bartola.

Na sinoćnjem slavlju domaćine su pozdravili Ljubo Orabović, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Petrinje, Ivica Šulentić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada, Željko Kardaš, predsjednik Županijske skupštine SMŽ, Ante Barić, predsjednik Kluba veterana i dragovoljaca „Victoria“, Nikica Batinović, načelnik Policijske postaje Petrinja i kum zastave, zamjenik gradonačelnika Milan Herceg.


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Tekst: Petrinjski radio 106,9 MHz www.petrinjskiradio.hr

Post je objavljen 17.04.2010. u 14:00 sati.