Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/disposableteen

Marketing

Plitviceeeeee

Njh njh! *happy!*
Jednodnevni izlet na kojem sam bio zaslužuje post. U skoro zadnjem trenutku bijaše odlučeno da idem i ja, dakle, prethodnu se večer užurbano spremalo (mp4 napunio glazbom, styling, hrana..), ono što mi ide na živce jest silna priprema, ipak se išlo samo na jedan dan, ali ne može čovjek izbjeći majčinu brigu -.-''. Ujutro se u 7 h krenulo, i kad su svi posjedali na sjedala bus je zapičio ka finalnom odredištu! :D Ja se naravno ugnjezdio da ću slušati Angelspit kad ono "format error!" na šta sam ispalio, no okej, Krankhaus album nije išao pa rekoh možda bude H&P ili BDI, no i to je zakazalo (damn it, uvijek provjeravam prebačenu mjuzu, no ovaj put nisam misleći da će sve bit u redu), da mi Nurse Grenade nije išao pomislio bih da se mp4 urotio protiv mene (poslije otkrio da je problem bio u wma formatu :/), na kraju ipak zadovoljio dnevnu dozu Angelspita s "Infect" wii! ^^ No, mir u meni kratko je trajao, jer su imali želju odmah u rano jutro opaliti istrijanske kancone >.< (nije da ne volim, ali htio sam makar 20 min. uživati u svom "programu")! I tako smo se "veselo" vozili sve do Plitvičkih jezera! Majka je počela ispijati alkohol od samog starta, dok sam ja predstavljao pravi uzor i bio glava razuma, hehe! Čak sam predvidio prolijevanje piva po mom skupocjenom hoodieju, no badava predviđanja kad nisam mogao spriječiti taj incident -.-' no došao sam na svoje kad se majka zalila crnim vinom haha! Na Plitvička jezera smo stigli u 12 h. Krajolik je predivan, samo su me začuđivale mnogobrojne provalije okružene vitkim stablima!
Mogao sam dobiti sniženu cijenu ulaznice za maloljetnike - većina se složila da prolazim kao 17-ogodišnjak, no nisu htjeli riskirati (bleh)! Prešli smo preko slatkog mostića, kupili ulaznice i uputili se prema jezerima! Prvo smo se trebali spustiti s brda (puteljaka, staza, mostova mali milijun!), uopće nisam očekivao takvu rasprostranjenost. I važno je da napomenem kako nas je stalno pratila kiša, bili smo grupica u dugometražnoj koloni s kišobranima raznih boja (sad slijedi malo sličica napravljenih s moga mobitela, da, digitalac mi sucksa big time headbang )







I tako smo razgledavali, razgledavali, i razgledavali čitava 3 sata dok smo 1 h odmarali u lokalnom restoranu - čekali smo brod s kojim smo trebali preći na drugu stranu no somehow su nas 3 grupe preduhitrile, ali četvrti nismo htjeli propustiti pa smo se zgurali sa žutima zubo. Ta je plovidba bila prava komedija, kovao se plan kako se riješiti tih malih žutih lol! Na drugoj strani se opet razgledavalo yes i onda se vozilo vlakićem koji vozi 20 km/h i skače poslije svaka 2 metra bang! Poslije smo se malo izgubili, ali na kraju smo našli a way out! Pri povratku u Rovinj smo stali u Bosiljevu na večeru gdje su nam čak i kruh naplatili, pih, kao da smo tražili da nam posluže domaći kruh -.-''

Post je objavljen 30.04.2010. u 13:51 sati.