Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

Evolucija kriterija...

...era-gregorian

...na radiju je svirala neka ljubavna, a Frane je lista Slobodnu tu odma do mene i nesto brontula za sebe...
...koji ti je kurac, sta to mumljas u sebi??? ...upitan ga i sam malkice nervozan od juga sta je puvalo cilo jutro i covika pravilo fjakastim.
...e jebat ga u ovim novinama nema nista pametna!!! ...izbaci on prikrivene frustacije, te zavijari novine na stolicu do sebe.
...ha, moj Frane...brzo ce podne, a novine je Andja donila u kafic jos u sest!!!
...pa staaaa, kakve to ima veze??? ...upita me on onako priko kurca, zapali duvan i zavali se duboko u nasljonjac.
...kako nema, pa sta je bilo pametno, ljudi su to vec procitali. Tebi su ostale samo pizdarije!!! ...sa cerekom mu odgovorin cekajuc njegovu kontru koja je dosla iste sekunde.
...aj Pajdo ne seri i ajde lipo doma pa tamo svoje zajebaji!!! ...procidi Frane kroz stisnute usne iz cijeg je coska dimija duvan ka' neki sporogoreci fitilj.
...a 'ko smi ic' doma prije podne moj Frane, pa nisan lud minjat zivotne navike!!! ...nego majke ti, da te pitan!? ...kako to, da se ti nisi nikad ozenija???



...'ko ti je to reka??? ... pogleda me on priko oka skidajuc ocale sa nosa.
...paaaaaa, nije mi niko reka! ...nego, otkad znam za te paris mi vjecni momak, pa eto! ...malo zbunjeno odgovorim, jer stvarno otkad sam ga upozna na jednoj ribarskoj festi zna sam da je libero.
...e moj Pajdo, pojma nemas!!! ...a kad si me vec povuka za jezik, ispricat cu ti!
...znas, kad sam bija skoro ka' dite i ima 15-tak godina, nada sam se da cu jednog lipog dana imat curu.
...ae, 'ko nije! ...dubokoumno sam nadoda.
... i onda sam sa 17 godina „nasa“ curu, ali me ona nije bas nesto puno volila pa sam svatija da mi triba strastvena zenska puna zivotnog zara, znas ono... vruca cura!!!
...aha! ...i sta je onda bilo, nadje li je??? ...sad vec zainteresiran upitah.
...ahaaaa, kad sam osa na faks nasa sam jednu slicnu i hoda sa njom neko vrime, ali je ona bila previse emotivna. Bila je prava placipizdina i odma bi se sva raspekmezila cim bi ja nesto usra i jos mi onda pocela pritit u dramaticnim trenucima da ce si izrizat vene.
...ha, sranje...ja to ne bi trpija!!!
...ma nisan ni ja, ostavija sam je i svatija da mi triba neka stabilna i jaka zenska. I nasa sam sam je sa 25 godina, taman kad sam zavrsija faks.
...i???
...jebat ga, ona mi je bila dosadna za popizdit... potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko cega. Zivot mi je posta toliko dosadan da sam svatija kako tribam nac neku uzbudljivu curu!
...hmmm???
...ne sumnjaj Pajdo nista, jer nasa sam takvu sa 27 godina, ali nisam moga drzat korak sa njom. Jurila je od jedne stvari do druge, ne zadrzavajuc se nikad, nigdje po ure. Cinila je sasave, iznenadne stvari i cinila me ludim i u isto vrime sritnim. U pocetku je bila zabavna i vrlo energicna, al' nije znala 'ko joj glavu nosa. I tako sam odlucija naci neku curu koja zna sta 'oce!
...aj super! ...lipo je to tebe islo, 'ko bi reka! ...poceja sam bacat upljuvke, ali on se nije da, pa je nastavija.
...vidin ja Pajdo da je tebi dopizdilo slusat, zato cu ti prikratit; ...kad sam uvatija tri banke, nasa sam pametnu, ambicioznu zensku, koja je stajala cvrsto na zemlji i sa njom sam se ozenija!



...opaaaaaaa!!! ...bravo Frane, al' moram ti reci nesta o tim zenama kad si to vec spomenija!!!
...aj' u kurac, prikidas me ...al' da cujem!!!
...znas li ti sta ne valja kod tih zena sta cvrsto stoje nogama na zemlji???
...pojma nemam???
...njima ti je moj Frane tesko skinit gacice!!!
...hahahahaha, ludonja!!! ...a taman tako, dobro si ti to reka!!! ...ona je bila usput i toliko ambiciozna i preracunata da se uskoro razvela od mene i uzela mi sve sta sam ima!!!
...aha, eto vidis!!! ...znaci to je ta prica, nisan zna! ...i sta ces sad???
...nista! ...sad imam 45 godina, stariji sam, pametniji i mudriji, pa trazim samo plavuse s velikim sisama.
...odlicno, evo jedne...ova ima u najmanju ruku 5 maxi! ...javi se Ive koji je to takodjer sve slusa i upre prstom u nadolazece „samohodajuce bokobrane“.
...jebat ga Ive, ne moze!!! ...al' ne vidis da nije plavusa! belj


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 24.05.2010. u 00:05 sati.