Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubamarasarena

Marketing

Princezin ormarić...

Kao djevojčica sam sanjala o svom malenom ormariću. Imao je puno malenih ladica, polica i zakutaka u koje bih mogla spremiti svoje male, meni važne stvari. Naravno morao je biti poseban.

Kada sam dobila za rođendan svoju prvu Barbiku, krojila sam joj odjeću od ostataka materijala koji sam sakupila s raznih strana. I heklala joj čizmice, torbice i remenje za haljine. Tokom vremena nakupilo se podosta garderobe. I nisam znala kamo s njom, nego je držala u nekoj običnoj vrećici.

Mislila sam da sam odavno zaboravila na svoju Barbiku i snove o svom ormariću za sitnice.

I tako danas uzela štos kutija od šibica i sjetila se napraviti ormarić od njih. Onako pravo "curičasto" rozi. Poseban. Ormarić za sve one snove..... i za Barbikinu garderobu.... za lijepa djetinja sjećanja...

Tako pridodajem još jednu kutijastu ideju u moju priču o kutijama.

Kako sam napravila princezin ormarić:



Uzela sam četiri kutije od šibica. Zalijepila sam ih jednu na drugu.



Iskrojila sam bijeli papir po dimenzijama spojenih kutija i pažljivo oblijepila naokolo. Nisam stisnula prečvrsto da se kutijice kasnije mogu otvarati. Akrilnom bojom sam obojala papir i malo ga ukrasila žutom i bijelom bojom otiskujući obojanu mrežicu. Ladice od kutija sam isto obojala u žuto.
Vodootpornim flomasterom sam iscrtala rubove ormarića i ukrasila ladice.

I odmah sam isprobala kako je to spremati sitnice u mini ladice :-)



Naravno varijacija na ovu temu je bezbroj. Salvetiranje, perlice na ladicama za otvaranje, kuglice na donjoj strani koje glume nogice, kao na pravom ormariću......i još štošta drugo.

Ja sam svoj ormarić s početka priče napravila tek sada i mislim da nikada nije kasno za ostvariti svoje želje, pa makar bile tako male i jednostavne.


Post je objavljen 02.05.2010. u 22:46 sati.