Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jedvagenij

Marketing

Eeeee, i ja san se s njin namučija...

Nakon što sam danas poslije posla stigao doma na ekranu me zateklo slijedeće stanje:





Tijekom noći sa 27. na 28. travnja, ugašen je analogni signal za podrućje Dubrovačko-Neretvanske županije. Sama ta informacija meni ne bi trebala puno značiti da se kojim slučajem Pripizdina Donja - moje Malo Misto ne nalazi baš u toj županiji, i da mi nije, kao i ostatku županije, jednostavno prekinuto emitiranje analognog signala.

Naravno, ne gunđam ja protiv napretka, uvijek sam bio za to, rekao bi Delboy Vorschprung durch Technik ili tako nekako, ali ovo je daprostite kurac a ne napredak... Evo me pola seoskih baba zove i govori mi: "De sinko, ti imaš taj internet, poviri de, Bog ti do, što mi je sa Maričuj, otkad su me digitronizirali, sjebali su mi cijelu koncepciju..."

Dobro, da budem iskren nije ovo najbolje, nekad je slika fakat kristalno jasna, pače, divna i krasna, ali recimo, sad moji starci uživaju u izmjenjivanju dviju poruka na ekranu: Nema usluge! i Nema signala!

Daklem, jebem majku i digitalnom signalu zato što ne radi, i Vladi RH (znam da Vlada RH nema majku, pa je ni ne mogu jebat, ali da je ima, jebao bih joj je) zato što je prekinula emitiranje analognog signala, iako digitalni još nije dovoljno dobar svugdje.

Očito da je jedini način da se građane prisili na prelazak na digitalne sisteme bio ucjena: ili kupi digitalni, ili nećeš gledat teve, pa ti kako hoćeš...

Isto će mi falit... zapravo, već mi fali, a koliko god smo se s njim namučili, s ovim ćemo i još više... barem mi iz Pripizdine Donje, ovaj se post ne odnosi na urbane krajeve, naravno, oni nemaju problema...



Post je objavljen 02.05.2010. u 21:11 sati.