Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vecer

Marketing

izlet u Opatiju

Već se duže vrijeme spremam otići na grob mojoj teti u Opatiju. Jučer sam konačno bio. Krenuo sam motorom i usput potražio neke geocache-ve. Pisao sam o toj igri u jednom od prijašnjih postova.
Potraga me vodila sporednim cestama i nailazio sam na razne prepreke. Najveća je svakako bio odron ceste kuda sam morao proći.

odron

I prošao sam.

Posjetio sam mnoga lijepa mjesta, koja sigurno ne bi vidio da nije geocache-a. Jedno od njih je bazilika Nugent ispred koje je postavljen spomenik papi Ivanu Pavlu II jer je u njoj boravio za svog posjeta našoj domovini.

Papa Ivan Pavao II


Potraga me dovela i pred kazalište Ivan pl. Zajc.

kazaliste Ivan Zajc


Nadomak Opatije sam prošao kroz ovaj "tunel" da bi otkrio još jedan geocache.

Vrata Jadrana


A u Opatiji iznenađenje. Sve krcato motorima. Najviše ih je bilo iz Italije, zatim iz Slovenije,... Bilo ih je posvokuda. Sve valike mrcine, uz koje je moj skuterčić izgledao tako mali, kao npr. ovaj Harley (onaj iza, što se i ne vidi je moj).

Harley Davidson


Uživao sam u sunčanom danu i ljepotama Opatije.

Opatija1

Opatija2


Opatija3


Bistro more me privlačilo da se sjurim niz ove stepenice. Ipak je još prehladno.

stepenice u more


Predveče sam morao natrag za Zagreb.

povratak


Usput sam zastao da bi još malo uživao u planinskim vrhovima.

planinski vrhovi


A doma najveće i najslađe iznenađenje. Čestitka za skori rođendan i u frižideru torta. Puna čokolade, baš onakva kakvu volim. Napravila ju i donijela draga blogerica Živjeti svoj život. Ovim putem joj se od srca zahvaljujem i poručujem da torte skoro pa više i nema.

torta



Post je objavljen 02.05.2010. u 11:26 sati.