Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prirodomprotivraka

Marketing

ZAŠTO MISLIM DA SUNCE I BILJNA HRANA LIJEČE RAK

Zato što je Sunce izvor života.

Ruski učenjak Kliment Timirjazev još na početku dvadesetog stoljeća pokusima utvrdio da sav život na zemlji zavisi od zelenih biljaka.

A župnik Kneipp kaže da je za svaku bolest izrasla zelena biljčica koja ju liječi. treba ju samo znati pronaći.

Marija Treben u svojoj knjizi "ZDRAVLJE IZ BOŽJE LJEKARNE" navodi više ljekovitih biljaka koje mogu pomoći u borbi protiv raka a to su kopriva, stolisnik, neven, iđirot i poljska preslica. Ako iz bilo kojeg razloga ne možete doći do Dragutinovih čajeva predlažem Vam da koristite ove čajeve čije biljke možete pronaći i u vlastitom vrtu.

Zašto biljke uzgajane u tami poslije kratkog vremena poblijede, zakržljaju i na kraju uvenu?

Zato što bez Sunčeve svjetlosti biljka ne može pretvarati hranu.
Biljka uzgajana u tami i čovjek koji se dugo vremena hrani nepravilno imaju nešto zajedničko: biljka vene a čovjek umire od raka.

bez Sunčeve svjetlosti biljka ne može pretvarati hranu i vene, a bez pravilne ishrane sa namirnicama uzgojenim na Suncu čovjek ne može pravilno funkcjonirati i njegovi organizam također oboljeva i na kraju umire od raka.
Naime, biljka asimilacijom sakuplja energiju Sunca, a mi je disanjem oslobađamo i trošimo. Sunce je izvor i pokretač života na zemlji. Evo kako o tome krasno piše osnivač asimilacije TIMIRJAZEV:

" Nekada je negdje na zemlju pala zraka sunca. nije pala na neplodno tlo nego na zelenu biljku-pšenicu, ili još bolje rečeno, NA ZRNCE LISNATOG ZELENILA.

KAD SE ZRAKA S NJIM SUKOBILA, UGASILA SE I PRESTALA BITI SVJETLOŠĆU, ALI NIJE NESTALA.

UTROŠILA SE SAMO NA UNUTRAŠNJI RAD, RASKINULA JE VEZU IZMEĐU ČESTICA UGLJIKA I KISIKA KOJI SASTAVLJAJU UGLJIČNI DIOKSID.
OSLOBOĐENI UGLJIK SPOJIO SE S VODOM I STVORIO SE ŠKROB.
ŠKROB SE PRETVORIO U ŠEĆER KOJI SE LAKO RASTVARA I POSLIJE DUGOG LUTANJA U BILJCI NAPOKON SE STALOŽIO U ZRNU PŠENICE KAO ŠKROB.
U JEDNOM ILI DRUGOM OBLIKU SUNČEVA ZRAKA UŠLA JE U SUSTAV KRUHA KOJIM SE HRANIMO.
PRETVORILA SE U NAŠE MIŠIĆE, U NAŠE ŽIVCE.
I EVO, HRANA NASTALA U BILJCI SPAJA SE U NAŠEM TIJELU S KISIKOM KOJI RAZNOSI KRV PO SVIM DIJELOVIMA TIJELA.
PRI TOME, SUNČEVA ZRAKA, KOJA SE U HRANI DO SADA SAMO PRITAJILA U STANJU KEMIJSKE NAPETOSTI, PONOVO POPRIMA OBLIK OSLOBOĐENE ENERGIJE.
OVA NAS SUNČEVA ZRAKA GRIJE I POKREĆE.
U OVOM TRENUTKU ONA TITRA U NAŠEM MOZGU. DAKLE, HRANA SLUŽI KAO IZVOR SNAGE U NAŠEM TIJELU SAMO ZATO ŠTO NIJE NIŠTA DRUGO NEGO UŠČUVANE SUNČEVE ZRAKE. "

DARKO LONČAR ZAKLJUČUJE:

TAMO GDJE NEMA PUNO UŠČUVANIH SUNČEVIH ZRAKA IMA TUMORA I ZLOĆUDNIH MALIGNIH STANICA.
Ako nema sunčevih zraka u našem tijelu nema ni kisika. A kad nema kisike, zdrava stanica se pretvara u malignu stanicu tumora.
A kako se tumor liječi? Tako da ponovo jedemo puno hrane biljnog podrijetla čija će zraka Sunca u našem tijelu ponovo donositi kisik do bolesne stanice tumora i tako će se on izlječiti sam od sebe i potpuno se istopiti.
Zašto klasična medicina sto godina traga za lijekom protiv raka i još će tragati sto godina.
Pa zato što ni jedna tableta ne može u sebi sadržavati sunčevu zraku.
ZAMISLITE DA PACIJENT DOĐE U LJEKARNU I TRAŽI:
"MOLIM VAS, DAJTE MI JEDNU TABLETU SA SUNČEVIM ZRAKAMA!"

Naša zapadna ortodoksna medicina to ne može nikako shvatiti. rak se može jedino liječiti složenim prirodnim terapeutskim postupkom gdje će se pacijent u svojoj prehrani koristiti prirodnu hranu biljnog porijekla sa puno više "sunčevih zraka" koje će kisik prenositi po tijelu do oboljele stanice tumora.

i kad ta stanica preko sunčeve zrake dobije kisik ona će se sama od sebe izlječiti.

To je prirodni iscjeliteljski postupak koji traje nekoliko mjeseci da bi se tijelo ponovo vratilo u ravnotežu i kojeg ne može zamijeniti ni jedna žuta, zelena ili crvena tableta koja tobože liječi rak i koju tobože klasična medicina istražuje sto godina .

Zamislite što bi se desilo da čovjeku začepite nos i zatvorite usta. On bi se naravo ugušio. tako se na isti način guše i zdrave stanice našeg tkiva ako im se ne doprema kisik. A to čine upravo "sunčeve zrake", tj. hrana biljnog podrijetla.
Ako je nema, naša zdrava stanica se guši i umire. I kao što se čovjek može reanimirati tako može i maligna stanica. PRIRODNOM TERAPIJOM.

Proanalizirajmo malo i rečenicu:

"Pri tome, sunčeva zraka, koja se u hrani do sada samo pritajila u stanju kemijske napetosti, ponovo poprima oblik oslobođene energije. " Obratimo pozornost na ove tri riječi:
STANJE KEMIJSKE NAPETOSTI...
Vratimo se sad malo na filozofsku doktrinu makrobiotičke istočnjačke ishrane.

Napetost i popuštanje...ravnoteža i ne ravnoteža...

A JIN I JANG ISTOČNJAČKA FILOZOFIJA KAŽE:
ZA USPJEH U ŽIVOTU POTREBNO JE OVLADATI VJEŠTINOM RAVNOTEŽE:
stezanje-popuštanje
napetost-opuštanje




UZMIMO NA PRIMJER DVOJE ZALJUBLJENIH KOJI SU SE POSVAĐALI I OTIŠLI JEDNO OD DRUGOG. JESU LI SE ONI TIME UDALJILI ILI ZAPRAVO JOŠ VIŠE ZBLIŽILI?
NJIHOVO FIZIČKO UDALJAVANJE MOŽE ZAPRAVO ZNAČITI DUHOVNO ZBLIŽAVANJE A FIZIČKO ZBLIŽAVANJE DUHOVNO UDALJAVANJE.
Jeste li to ikad u ljubavi doživjeli?

Je li vjerujete da TELEPATIJA ZNAČI ŠAPAT SRCA SRCU I DA SE TAJ ŠAPAT ČUJE I NA DRUGI KRAJ SVIJETA?
INTUICIJA, IDEJA, KREATIVNOST, MAŠTA, TELEPATIJA. To su stvari koje ne priznaje ortodoksna zapadna medicina smatrajući ih potpuno nepotrebnim.

POTPUNO POGREŠNO. IDEJE POKREĆU SVIJET.
Liječnik bez ideja, intuicije, kreativnosti i mašte je kao biljka bez klorofila, bez sunčevih zraka.
A TAKVA BILJKA VENE!

Post je objavljen 29.04.2010. u 11:04 sati.