Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nibttf

Marketing

Natječaj za primanje novih članova u HDD

Hrvatsko dizajnersko društvo objavljuje natječaj za primanje novih članova u kategorijama: profesionalci, pripravnici i studenti. Rok za prijavu: 17. svibnja 2010.

Kandidati i kandidatkinje koji žele postati članovima HDD-a trebaju u navedenom roku dostaviti svu potrebnu dokumentaciju, pripremljenu prema uputama za svaku pojedinu kategoriju. Detaljne upute i kriteriji za primanje u članstvo HDD-a nalaze se u Pravilniku za primanje novih članova koji zajedno s on-line Prijavnicom možete preuzeti ovdje.

Prijavnicu i potrebnu dokumentaciju treba dostaviti elektronskim putem na: mailto:tajnistvo@dizajn.hr odnosno na adresu: Hrvatsko dizajnersko društvo, "Natječaj za primanje u HDD", Boškovićeva 18, 10000 Zagreb.

Kotizacija

Kotizacija iznosi 150 kn, a uplaćuje se na žiro račun HDD-a br. 2484008-1100855084. Kotizacija se ne vraća. Kandidati za studentsku kategoriju ne plaćaju kotizaciju.

Promjena kategorije

Posebno se pozivaju svi članovi HDD-a čiji se profesionalni status u međuvremenu promijenio da prijave promjenu svoje kategorije i također pripreme dokumentaciju prema uputama u Pravilniku.

Rezultati selekcije

Svi će kandidati o rezultatima Natječaja biti obaviješteni putem e-maila najkasnije 7 dana nakon dovršetka rada Komisije.

Pitanja

Sva pitanja u vezi prijave mogu se postaviti na tajnistvo@dizajn.hr.




Post je objavljen 28.04.2010. u 22:12 sati.