Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lanaderm

Marketing

Kozmetički salon Lanaderm www.lanaderm.hr

http://www.lanaderm.hr/
Poštovana gospodo!

Sa zadovoljstvom Vas pozdravljam u kozmetičkom salonu "LANADERM".
Salon je osnovan u travnju 1995. godine. Višegodišnje stručno usavršavanje i praktično primjenjivanje novih kozmetičkih i medicinskih metoda uljepšavanja i liječenja lica i tijela stvorilo je veliki krug zadovoljnih stalnih i povremenih klijentica kozmetičkog salona "LANADERM".


Redovito posjećivanje domaćih i svjetskih kozmetičkih sajmova i uvođenje novih, modernijih kozmetičkih usluga jamstvo su kvalitete i pružanja vrhunskih kozmetičkih tretmana za lice i tijelo koristeći pritom samo svjetski priznate i provjerene preparate.

Dolaskom u kozmetički salon "LANADERM" težnja nam je da i Vi osjetite djelić opuštajućeg ugođaja za vrijeme korištenja bilo kojeg od naših vrhunskih tretmana.
Usredotočenost na kvalitetu i individualan pristup prema svakoj klijentici / klijentu pretpostavlja visoku stručnost i srdačnost djelatnica kozmetičkog salona "LANADERM" koje imaju veliko iskustvo u pronalaženju najboljih rješenja za Vaše lice i tijelo.

Suvremeni kozmetički tretmani ne moraju biti naporni i dugotrajni.
Osjećaj ugode i opuštenosti je ono što možete očekivati za vrijeme kozmetičkog tretmana u našim prostorima.

Otvorenost i susretljivost osoblja pomoći će Vam pri tome stručnim savjetom pronaći kozmetičke usluge i preparate koji baš Vama najviše odgovaraju.

Primjenjujući samo potpuno prirodne preparate iz uskog kruga vrhunskih svjetskih kozmetičkih kuća, uspješno rješavamo probleme najosjetljivije mladenačke kože ali i kože zrelije dobi.
Zahvaljujem cjelokupnoj dosadašnjoj klijenteli na ukazanom povjerenju korištenja naših usluga, a Vaše zadovoljstvo je najveći poticaj za nastavak uspješnog rada i najbolja preporuka za buduće korisnike usluga kozmetičkog salona "LANADERM".




Post je objavljen 28.04.2010. u 08:27 sati.