Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Treba nam zajedništva

Često si postavljamo pitanje, što je tajna uspjeha nekog kluba? Ima raznih odgovora, ali svi se svode na - uporan rad svih članova, stručan rad trenera, dobri uvjeti rada, ali ja bih svakako i posebno izdvojio zajedništvo članova - sportaša međusobno te sportaša i trenera.

I takvo zajedništvo (prijateljstvo, povjerenje, podršku) stvarno vidimo u velikim svjetski uspješnim klubovima - mađarski Kiraly Team, talijanski Best Fighter, a kod nas to vidimo u Pit Bullu, Sušaku, Mornaru, Tigru ...

Evo nam zanimljive inicijative koja dolazi iz Karlovca, odnosno od trenera KBK "Tigar" - Zorana Cicvare, izbornika za kadete i juniore Hrvatskog kickboxing saveza u semi contactu.

Ove godine u organizaciji KBK "Tigar" iz Karlovca i pod vodstvom trenera i izbornika Zorana Cicvare održati će se 3 ljetna kickboxing kampa s programom vježbanja i usavršavanja semi contacta pod objedinjenim nazivom "Tigrov ljetni kamp prvaka".

Kampovi su otvoreni za sve članove - djecu, mlađe i starije kadete te juniore Hrvatskog kickboxing saveza, ali i za goste i ostale zainteresirane sportaše.

Raspored održavanja je sljedeći:

- 11. Tigrov ljetni kamp u Crikvenici,
odmaralište Stoimena od 15. do 22. srpnja 2010.
semi contact za djecu i mlađe kadete

- 12. Tigrov ljetni kamp u Dugoj Uvali,
odmaralište Cvrčak, od 27.srpnja do 6.kolovoza 2010.
semi contact za mlađe kadete

- 13. Tigrov ljetni kamp u Savudriji,
odmaralište Veli Jože, od 16. do 26. kolovoza 2010.
semi contact za starije kadete i juniore

Obzirom da se radi o odličnoj inicijativi izbornika Cicvare i to pod vrlo povoljnim uvijetima, u svakom slučaju valja preporučiti svim mladim sportašima prvenstveno kandidatima za reprezentaciju da sudjeluju na jednom od ovih kampova - seminara.

Zbog usavršavanja, ali i zbog zajedništva.

Treba li nam zajedništvo? Treba!


Eto, baš lijepo




Post je objavljen 28.04.2010. u 00:20 sati.