Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Malo o Anji i o 1. Slanoj sobi Zagreb


Ovih dana užurbano se pripremamo za skorašnju operaciju Anjinog desnog kuka koja će biti 12.05.2010. u Klinici za ortopediju Lovran. Slijedom toga, Anja radi sve „moguće i nemoguće“ preglede. Relacija nam je bolnica-kuća. I onda nam se dogodi ono što smo najmanje očekivali. Naime Anja je pokupila neki „bakterijski“ infekt.
Jučer je temperatura polako tinjala da bi se noćas razbuktala. Jutrošnji nalazi na Srebrnjaku pokazali su da je Anjin CRP dosta visok i slijedom toga Anja je na kuri anti biotika klavocina.
Toplo se nadamo da će se stanje ubrzo stabilizirati jer nažalost od operacije neće biti ništa.
A znamo svi dobro što to nosi. Ponovo lista čekanja za operaciju koju smo i onako dugo čekali. No uvijek gledamo optimistično pa tako i ovaj put. Nadamo se i vjerujemo da će se sve uspješno riješiti i da će naša mala princeza zdrava otići u Lovran.

Za kraj današnjeg kratkog javljanja skrećemo Vam pozornost na novo otvoren blog 1. Slane sobe Zagreb o kojoj smo toliko toga dobroga pisali. Na njihovoj stranici http://slana-soba.blog.hr moći čete od sad čitati sve o haloterapiji, poboljšanju kvalitete života i iskustvima korisnika a koliko vidimo biti će tu i puno novosti, akcija i nagradnih igara.

Veliki pozdrav wave i veliku pusu kiss šalje Vam neumorni trio.



Post je objavljen 27.04.2010. u 18:50 sati.