Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sjenovitastranamoguma

Marketing

Evo spustila se noć, a ja dobila volju za pisanjem. Nešto me je zajebavalo veći dio popodneva, provela sam ga za radnim stolom, učeći jedan grdi predmet. Nisam sigurna dal mi je drago što sam javno otvorila vrata svoje nutrine na uviđaj svakome...ali kad bolje razmislim, drago mi je, o da, samo što ja nisam navikla na to, na takvu dimenziju komunikacije..nisam navikla bit ovoliko otvorena prema drugima. Ali to je zapravo super... No radi se ionako o tome da su drugi ti koji ti dopuštaju,ili ne, da se izraziš..tj.slušat će te oni koji te žele slušati.
Nisam išla na faks, ali sam učila više manje cijeli dan. Opet sam skoro popizdila u stanu, često me ulovi klaustrofobija, pogotovo kad sam cijeli dan...ne osjećam više bedra od sjedenja. Opada mi koncentracija, ponestalo mi šumećih od Magnezija. Btw, na stolu mi čaša s nečim bijelim vapnenastim na dnu...ah, to je moja čaša iz koje sam pila magnezij..rolleyes Prisjećam se nostalgično minulog vikenda provedenog s frendicom kod moje vixe* i fine pizze koju smo napravile. Prijateljica ima malo dijete doma, i uspjele smo ostvarit naš dugoplanirani san da je izvučemo na jedan dan, da ima onak samo za sebe...sad me hvata nostalgija za prirodom, želim čim prije opet u vixu* gledat kojeg sve novog cvijeća ima u kamenjaru i okolo, što je sve mama posadila ovo proljeće...cvijetnjak nikad nije isti, svako godišnje doba,sezonu se skroz izmijeni...bujno raste i stalno treba nešto vadit, micat višak cvijeća koje se množi....jagode su posebno tvrdoglave, začas se razmnože i zauzmu svaki slobodni kubični cetimentar ako ih se redovito ne uređuje...
A mene nekako sve manje stvari oduševljava...počinju mi se sviđat jednostavne stvari, možda se konačno uzemljujem. Ali, ni to nije za stalno...stanje i čovjekov duh je stalno promjenjiv...baš poput cvijetnjaka. Ako ga ne kultiviramo, zarasti će u nepreglednu guštaru.
Drago mi je da vam se sviđa pjesma. Inače ne pišem pjesme...al ova je došla pod utjecajem jakih emocija...


*vixa- vikendica, kućica za druženje i provođenje slobodnog vremena, u Zagoraca jednostavno -klet. Ali tada je osnova vinski podrum ;)

Post je objavljen 04.05.2010. u 23:48 sati.