Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogohod

Marketing

Krnjavo proljeće

Zakašnjele marčane bure prepoloviše travanj, priroda sluđena, društvo nerazbuđeno, sindikati bruse strategiju, oni drugi guše nostalgiju. Ogrezao u apolitičnosti do lakata lažem da mi je svejedno, a mogao sam slobodno lagati da mi nije svejedno, jaram slobode vidljiv je u svakome kutku. Čeka se mig da bi se izmigoljilo, odvajanje zakona od topuza daje drugu dimenziju nečovještvu. Liste čekanja za zatvore ozbiljno konkuriraju onima u bolnicama, reformirane reforme traže nove platforme.

Građevinska operativa besposlena, pored ukazane potrebe za novim kapacitetima u režimskim i proturežimskim zatvorima. Ne zna se čiji će kadrovi biti probitačniji, veliki kombinatori odlučuju se olako na dvoznak prognozirajući ishode jedva započetoga. Nove-novcate lopate zakapaju kamene temeljce.Da se doziranje kruha i igara može ogledati kroz lik i djelo istoga tajkuna Splićani su već osjetili, a i Šibenčane svrbe leđa oslobađajući ih brige oko djedovine.

Jučer me je nacionalna dalekovidnica podsjetila da Hodak piše blog, prisjetio sam se da predugo šutim. Interesi sukoba i sukobi interesa se isprepliću, hvale se oni tamo međusobno kako imaju stila.

Propuštena je još jedna prilika da se nešto suvislo kaže. Nije da prigovaram: moglo se i odgovoriti...

Post je objavljen 26.04.2010. u 22:36 sati.