Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

MALO IH IMA NO NE PREDAJU SE

HRIBAC
Piše: Vjekoslav Pintar

Članova DVD Hribac na popisu ima dvanaest. Za jedno selo koje ima oko dvadesetak žitelja taj broj je velik. U vatrogasnom Domu održana je redovita skupština najmanjeg seoskog DVD na području Općine Skrad, uz nazočnost gostiju iz susjednih društava Skrada, Divjaka, Bukovog vrha, Kupjaka, načelnika Općine Skrad Damira Grgurića, upravitelja HŠ, Šumarije Skrad Roberta Bukovca, predstavnika Uprave HŠ Delnice Damira Krizmanića.

U izvješću o radu predsjednik Vinko Crnković rekao je kako na području Hripca nije bilo požara, kako se tijekom prošle godine radilo na održavanju opreme, uređenju sanitarnog čvora u Domu, postavljanju hidrantskih ormarića u selu, čišćenju okoliša Doma i sela te postavljanju božićno novogodišnje iluminacije u selu. Predsjednik Crnković se zahvalio načelniku Grguriću na pomoći oko uređenja Doma, postavljanju asfalta ispred Doma i uređenju sanitarnog čvora.

Zapovjednik Rude Štimac izrazio je zadovoljstvo što se nakon pedeset godina može reći da je Dom završen, no sada je jedini problem koji ostaje nedostatak vatrogasaca, jer većina s popisa živi van Hripca. U blagajničkom izvješću Rajka Štimca vidljivo je da društvo posluje pozitivno, prihodi su bili blizu 17 tisuća a rashodi nešto više od 8 tisuća. Planom rada za 2010. godinu radit će se na održavanju opreme, uređenju okoliša Doma i sela, učestvovat će se na skupštinama i proslavama značajnih datuma. Gosti skupštine načelnik Grgurić i upravitelj Šumarije Bukovac bili su suglasni u jednom, bez obzira koliko vas je u selu, radite dalje a ako trebate pomoć pozovite susjede jer uz volju sve se može odraditi.
općina skrad


Post je objavljen 26.04.2010. u 14:00 sati.