Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/humoranetumor

Marketing

moja sestra je rekla...nema šanse da ću se ja s njim više ikad vozit u tramvaju, jel ti znaš kako on mene sramoti. a ja sam rekla...ma daaaj, pa znaš ga, briga te, mene ful nasmijava. radi se opet o mom tati. a da, jučer smo se malo družili.

mama se ustala u pet ujutro i išla kupat. onda je procurilo dole susjedi pa je izbila panika. tata je počeo vikat da je susedi cijela soba mokra. mama je na to počela urlat da kaj da radi da se ni u pet ne smije okupat i onda je on otišo opet dole.i dolazio gore, kao šuljao se.moja sestra je ležala polubudna u krevetu i nije mogla vjerovat. on se došuljao do wc-a i vratio dole da ga mama ne čuje.sestra je ležala u krevetu i pitala se zašto?

u podne je došo po mene pa smo išli u metro kupit hranu ali prije toga smo svratili pogledat neki luster. fuj, grdi, grdi, baš su svi grdi....niš mi se ne dopada. a ovaj tata, pogle ovaj. kaj to košta, ček da pitam. gospođo jel primate vi tu na pokaz? pokaz? da pokaz, kaj me gledate, ameriken, dajners, karticu, pokaz...onda je skinul naočale i nezadovoljan reko ma jebeš to idemo po špeceraj.
pa smo ušli u metro a on je izvadio listu s popisom namirnica koju su mama i sestra vrijedno pisale cijelu noć. i onda je krenuo...gospođo gdje vam stoje ovi pvc stolnjaci iz kataloga.ovi ovdje narisani, vidite. molim, šta će vam tata molim te pvc stolnjaci? magistra je naručila, moramo slušat magistru. ajde pusti me odi gledat lustere. u metrou lustere?aj bok idem ja po jabuke.

i onda sam se pregladnjela sjetila onog svog toč fast fooda. vrlo jednostavno. zapravo bilo bi jednostavnije da imam frenda koji drži restoran.onda bi njegovi kuhari kuhali za svoje goste a moji bi krali od njegovih točeve. i prodavala bih po ne znam,recimo deset kuna. toč plus kifla.ma bitno omastit brk. toč od maslinovog ulja, češnjaka, bosiljka i svježe friganih škampi. drugi od maslinovog ulja, bakalara, krumpira i peršina. i tako bih vam ja prodavala te točeve i mastila ljudima brkove, onima koji ih nemaju bi crtala i ljepila od papira a iznad mene bih bio instaliran neki tuš i curilo po meni da i ja izgledam da sam sva u toču.

i onda sam ga opet čula kako viče, gospođo di bih mogel naći ove binde...binde? da binde, uloške, pelene, za ženske kad dobe menstruaciju.

Post je objavljen 23.04.2010. u 00:00 sati.