Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prirodomprotivraka

Marketing

PSIHOLOŠKE DIMENZIJE DOKTRINE MIŠOLOVKA ZA RAK

Psihološka dimenzija od vanrednog je značaja za sve pacijente koji su oboljeli od raka. Temelj ovog psihološkog pristupa problemu izlječenja raka zasniva se na životnoj mudrosti:

"AKO JE DUH PORAŽEN-SVE JE IZGUBLJENO.
AKO JE DUH OSVOJEN-SVE JE OSVOJENO."

Dakle, da bismo se uopće počeli boriti protiv raka moramo podići moral našem duhu. Iz deprimiranog i očajnog stanja beznađa i bezperspektivnosti-trebamo osvojiti naš duh spoznajom da je netko tko je već bio u takvom stanju, ako ne još i u gorem- uspješno izlječio rak. A tko je to? Anthony Sattilaro.

MOTIVACIJA ZA BORBU:

VOJNIK NA RATIŠTU AKO NIJE MOTIVIRAN - TO JE MRTAV VOJNIK.
AKO NEKOGA ŽELITE MOTIVIRATI ONDA NE SPOMINJITE SMRT.

I zato pročitajte autentičnu ispovjest dr. Sattilara koji je umirao od raka u zadnjem terminalnom stadijumu IV D i na kraju se ipak uspješno izlječio zdravom dijetetskom ishranom.

Postoji li bolji način za motivaciju? Molim Vas pažljivo pročitajte njegovo svjedočanstvo.

Kod sebe imam knjigu Michi Kushia ISHRANOM PROTIV RAKA na 500 stranica sa velikim brojem pisama i ispovjesti koje nas trebaju uvjeriti u istinitost makrobiotičke terapije. Ja vjerujem i ne sumnjam. Ali čovjek koji leži negdje u bolnici i čeka svoju smrt ne može nikako motivirati debela knjiga sa stotinu ispovjesti i nizom tehničkih i stručnih detalja koje običan čovjek ne može dobro ni shvatiti ni pojmiti a kamoli motivirati. zato sam se ja umjesto sto svjedočanstava izlječenih od raka odlučio na jedno. Ali ono mora biti jako i 100 % motivirajuće.

Nadam se i da je. nadam se da ovo svjedočanstvo ohrabruje, motivira bolesnika i potiče ga na borbu s rakom. OSVAJA DUH PACIJENTA. A to je i cilj.
JER BOLESNI DUH NE MOŽE IZLIJEČITI BOLESNO TIJELO.
a kada je duh osvojen-SVE JE OSVOJENO.
I to je uvod u pravu bitku sa ovom opakom bolešću.


ISCJELITELJSKA MOĆ OSVOJENOG DUHA:

SNAGA VJERE U IZLJEČENJE OD RAKA VRLO JE VAŽNA.
Pitanje glasi zapravo, što možemo učiniti kad već znamo da umiremo od raka? Mogu li nam doista pomoći određene misli i osjećaji? Može li bolja slika od sebi i novostvorenom samopouzdanju pomoći u izliječenju bolesti?

Kao što u životu postoji trenutak kad nam kola krenu nizbrdo tako isto u životu postoji trenutak kad možemo tijek bolesti okrenuti u svoju korist. Snaga vjere u izlječenje je veliki stimulans u oporavku pacijenta.
Sjetimo se samo sudbine dr. sattilara. Baš kada je mislio da je izgubio svaku nadu i počeo pripreme za vlastiti sprovod, odjednom su mu u auto uletjela dva autostopera, dva čudna hippya uvjeravajući ga da ne mora umrijeti i da se pravilnom ishranom i dijetom može izliječiti i najteži oblik raka. I što se dogodilo?
Od raka nije ostalo ni R.

MOĆ POZITIVNOG MIŠLJENJA

Od velikog je značaja dakle za sve bolesnike koji boluju od raka. Po slučaju dr. Sattilara možemo vidjeti da nitko nije beznadan slučaj. Vjera u i religija mogu također odigrati ogromnu ulogu i još više učvrstiti samopouzdanje, uliti nadu i ohrabrenje.
A nada je dobra stvar u životu.MOŽDA NAJBOLJA OD SVIH.
A DOBRE STVARI NIKAD NE UMIRU.


UNUTARNJA DUHOVNA PROMJENA:
Ujedno je i velika promjena u načinu razmišljanja o bolesti koja doprinosi vašem boljitku i koristi.
To nije nikakva lažna nada već vrlo izgledna mogućnost koju samo trebate prihvatiti.

Vjera i molitva, meditacija i vizualizacija, moć pozitivnog mišljenja, sve su to samo neke duhovne iscjeliteljske tehnike koje su od iznimnog značaja za svaku osobu oboljelu od raka.
Ako primjerice, svaki dan u svojoj glavi i mislima vizualizirate sliku sebe kao zdrave i izlječene osobe, tada oslobađate iz sebe ogromnu energiju i prizivate zakon pozitivnih efekata- i vrlo vjerojatno ćete na kraju biti izlječena i zdrava osoba.


ZAPAMTITE JEDNU STVAR:

KAD NEŠTO JAKO ŽELITE TADA SE I CIJELI SVIJET UROTI DA SE VAŠA ŽELJA ISPUNI.
A KAD POGLEDATE U BEZDAN- TADA I BEZDAN POGLEDA U VAS!!

I ne zaboravite se smijati.SMIJEH JE NAJBOLJI LIJEK.
SMIJEH PRIZIVA SREĆU A SREĆA SE ODUVIJEK SMATRALA NAJBOLJIM LIJEKOM PROTIV SVIH BOLESTI.
KAD SE ČOVJEK ISKRENO I IZ SRCA NASMIJE-TADA SE U NJEGOVOM OSMIJEHU RODI PTICA KOJA TAJ OSMIJEH PRENOSI I NA DRUGA LICA.
SMIJEH JE GLAZBA DUŠE.KAD DUŠA PLAČE TIJELO ZOVE UPOMOĆ.
A KAD SE DUŠA SMIJE-TIJELO SE OPRAVLJA A RAK POLAKO UMIRE.

Post je objavljen 22.04.2010. u 21:45 sati.