Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Termin za operaciju


Prije nekoliko dana točnije u ponedjeljak, jednu našu malu uhodanu svakodnevnicu prekinula je jedna vijest koju smo tako dugo čekali.. Naime saznali smo točan datum Anjine operacije kuka u Lovranu. Operacija će biti 12.05.2010. godine. S obzirom da je termin bio u lipnju mjesecu, ovo nas je pomalo „zateklo“ jer sad sve pretrage moramo obaviti u tri tjedna a pritom i paziti da Anja štogod ne „pokupi“ i da nam ostane zdrava kako ne bi izgubili termin kojeg smo tako dugo čekali.
Slijedom toga za Anju je ova školska godina završila. Pokušat ćemo ju koliko god je moguće zaštiti iako je to u današnje vrijeme zaista teško. Koliko god se mi trudili nikad ne znaš što mi možemo „donijeti“ kući, no nećemo na takav način razmišljati već se nadati da će ovo vrijeme do operacije proći u najboljem redu.

S obzirom da smo već jednom prošli sve to, znamo da niti Anji niti nama neće biti lako no kako svima pa tako i nama. Sad nam slijedi tri tjedna pretraga i priprema za operaciju a onda 11.05. put Lovrana. Raduje i veseli nas činjenica da je kompletno medicinsko i ne medicinsko osoblje u Lovranu na savršenom nivou i da je Anja sasvim sigurno u sigurnim rukama a što čovjek više može poželjeti svom djetetu.

Do novog posta jedan veliki pozdrav wave mah i jedno veliko hvala svima Vama na posjeti našeg bloga i na lijepoj riječi podrške.
Svima skupa jedna velika pusa kiss od male princeze Anjesretan


Post je objavljen 22.04.2010. u 19:00 sati.