Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/artificiallife

Marketing

Dobra vijest!!!

Osim što se napokon eto svuda leti, pa ako ne bude dodatnih prirodnih nepodopština, sutra letimo i mi! I još smo si uspjeli povezati let i iz Minhena za Zagreb!! Divno i krasno! Eeee, sada ovih bonus tjedan dana u Tokiju napokon izgleda kao neka bajka, a ne noćna mora :P
S time da, nemojmo se zanositi, nije nama ništa Lufthansa tu urgirala, bože sačuvaj. Nego je meni palo na pamet da ih zvrcnemo, vidimo malo što ima i jel imaju ipak kakav let iz Minhena za Zagreb. Bilo bi sasvim u redu, s obzirom da smo vec i platili takav let... Prije smo provjerili na netu i ustanovili da, vidi vraga, 23.4. se može kupiti karta za let Min-Zg, pa što onda ne bi baš mi bili na njemu? Tokijske Lufthansofce je bilo nemoguće dobiti pa smo se odlučili za domaću varijatnu - sve je bilo riješeno u par minuta. Nekako nismo baš kužili ni što se dogodilo kako se brzo riješilo pa smo od sreće pootvarali još neke suvenire/poklone u vidu raznih piva. Živili!

A sada u zadnju šetnjicu Tokijem (dejavu?), naravno na 9 celzijaca i po kiši. Jučer je bilo 23 :))) Ovog puta se pri odlasku neću opraštati od hotela i divit se krasnom okolišu "zadnji put" - to sam odradila već dvaput.

Post je objavljen 22.04.2010. u 05:00 sati.