Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Velika gledanost epizode 'The Power Of Madonna'!

13,1 milijuna Amerikanaca uživalo uz 'The Power Of Madonna'!

'American Idol' i 'Glee' su omogućili da američka televizija FOX bude sinošnja najgledanija televizija u SAD-u! TV serija 'Glee' sa epizodom koja je uključivala Madonnine najveće hitove imala je impresivnih 13,5 milijuna gledatelja i te večeri je bila najgledanija TV serija kod gledatelja od 18 do 49 godina. 'The Power Of Madonna' je izgubila samo 5% gledanosti od prošlotjedne epizode, a talent show 'American Idol' je ipak bio gledaniji s ukupno 19,1 milijuna gledatelja ispred malih ekrana.


U planu je druga epizoda s Madonninim pjesmama!

'Glee' je sinoć pokupio toliku gledanost da je redatelj Ryan Murphy odlučio da će snimiti još jednu epizodu s Madonninim pjesmama! "Madonna i njen tim rade na tome i žele da se to realizuje." Navjerojatnije će snimiti novu Madonna epizodu u novoj sezoni.


Bjesni gleekovci zbog 'American Idol'

Obožavatelji TV serije 'Glee' koji koriste digitalni uređaj DVR su ostali potpuno razočarani kada je najiščekivanija epizoda 'The Power Of Madonna' prekinuta zbog talent showa 'American Idol'! 'American Idol' je završio kasnije od predviđenog vremena, stoga je epizoda 'The Power Of Madonna' kasnije počela i trebala je završiti u 22h. Izvedba 'Like A Prayer' je prekinuta kako ne bi prekoračila 22h. Danas twitteraši bruje o tome. Kako bi se strasti smirile, FOX će reprizirati 'The Power Of Madonna' u petak (23.4.) u 21h!


Post je objavljen 21.04.2010. u 23:44 sati.