Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vecer

Marketing

Vjerovali ili ne

Zamislite da vas pozovem k sebi na imanje. Dođete k meni autom, ja vas dočekam na ulazu. Parkirate na označenom parkiralištu i uđete u kuću. I dok se lijepo zabavljate u kući ja pozovem "pauka" koji odveze vaš auto s imanja.
Nit' imam imanje, nit' bi takvo što učinio, ali sam to doživio.

Ponovno sam krenuo kod Keme. Ovaj tjedan svako jutro mu idem u posjetu. Kemo živi na Rebru. Tako se dovezem do Rebra, stanem na ulaznoj rampi i javim se portiru. Kažem "Idem kod Keme" i portir bez pitanja podigne rampu, te me propusti u krug bolnice. Parkiram na parkiralištu i uđem u zgradu. Nakon druženja s Kemom sjedam u auto i odlazim kući. No ovaj puta auta nema na parkiralištu. Prvo mi na pamet padne misao: "pauk". Ali parkirao sam na parkiralištu, portir me uredno propustio u krug bolnice. Zašto bi pauk pokupio auto. Druga mogućnost je krađa. Zovem policiju i ljubazni službenik mi kaže "Samo malo pričekajte...". Nakon minutu nastavlja "...vaš auto je digao pauk".
Što mi drugo preostaje nego da nakon Keme pješačim do tramvaja, pa tramvajem do odlagališta gdje pauk ostavlja plijen.
Objasnili su mi da pauk dolazi na poziv bolnice koja odstranjuje sve aute sa svojeg posjeda koji nisu u njenom vlasništvu. Nema veze ako je vozilo parkirano na parkirališnom mjestu. Odstranjuju i vozila invalida ukoliko nije parkirano na mjestu za invalide.


Post je objavljen 21.04.2010. u 14:21 sati.