Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifesuckbynikolina

Marketing

Da se zamisliš....-.-

U ponedjeljak u školi sam spoznala neke stvari. Pričala sam s jednom curom i shvatila kako sam takve patike i ja imala samo što sam ja na svoje nalijepila nekakve perlice da mi izgledaju više kull. Kada sam slučajno ponovno pogledala u njezine noge shvatila sam da ona nosi MOJE PATIKE. Čudno!
Ispričala sam to prijateljici i ona mi je rekla da pogledam jesu li moje još kod mene.
Došla sam kući i pitala mamu:"Mama, gdje su moje lacostine ptike?"
-"Pa jeli se ne sjećaš da smo ih dali u Caritas.cMalo sam s tme razbijala glavu, ali onda sam shvatila. Pa njih ima puno i što ako ona nosi moje stare patike, to ne znači da ona i dalje nije ona odlična cura koju sam upoznala na jednoj utakmici.
A sada o jučerašnjem danu u školi...Zaboli me glava od same pomisli na to. Imali smo engleski i nastavnica je još prije vidjela kako se grlim sa dečkom. Naravno sutra dan je zezala. Odlučili smo da više nećemo pokazivati ničime da smo zajedno, ali samo pod engleskim. kiss Pošto smo završili ranije, nastavnica je malo pričala s učenicima. Sjeti se ona mene i Dittea pa ga pita:"Šta Ditte i Nikolina nisu više zajedno?"
Tu se pojavi pametna Fanika. yes prepametna i kaže joj ma ne to oni malo skrivaju,ali to je još aktivno i to se nemože prekinuti.
Ajme ubit ću ju. Napokon je nastavnica zaboravila i ona ju je podsjetila. Sad će svaki sat engleskog biti jako zanimljiv. Drugima!!!
Prije toga "incidentna" moj dragi me pitao što bi bilo da me prevari. To me pokušavao pitati već par dana, ali nikako da pita.
Ja sam mu lijepo odgovorila:"Neznam.Zavisi u kjem trenutku, od koga to saznam i hoćeš li biti u blizini kad saznam."
To je zapravo značilo ako se nađeš u blizini, a ja to u tom trenutku saznam, hhh nćeš proći dobro. Mislim da bi u školi izbile takve scene tako da bi bilo bolje da se to ne dogodi.
Pitala sam i ja kako bi on reagirao. Samo je rekao zavisi s kim. Ja mislim da ga ja ne bih mogla pogledati u oči nakon prevare. Volim ga previše. Ipak je on moja sreća. I tako je dobar.
Neki dan mi je napisao neku kao pjesmicu. Joj kako je super!! Obožavam ga.
Jedva čekam da ga dns vidim. Da ga zagrlim i da jednostavno ga gledam.

Post je objavljen 21.04.2010. u 09:20 sati.