Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Puno aktivnosti prošli vikend

Tokom vikenda održan je Svjetski kup "Austria Classics" u Innsbrucku gdje su opet naši bili odlični i vrhunski. Kako nemam sve podatke, niti je objavljen službeni izvještaj, ne bih želio ovdje nikoga posebno izdvajati i hvaliti, jer bih nekoga mogao zaboraviti i uvrijediti.

Ipak, valja posebno pohvaliti braću Miškoviće iz Rovinja, odnosno cijelu ekipu iz rovinjskog "Budokaia" koje je vodio Pero Mišković, pa Anu Znaor iz Malinske, Cicvarine mlade Tigrove iz Karlovca - opet su nam osvjetlali obraz i osvojili Svjetski kup.

Strašno mi je žao odličnog Ervina Karamana koji je povratio staru ozljedu ramena i prekinuo dobivenu borbu za ulazak u finale.


Isto tako očekujem izvještaj (piše se) s odlične večernje kickboxing priredbe "5. memorijal David Šain" koji je održan u nedjelju navečer u prepunoj dvorani "Veli Jože" u Poreču.

Sve u svemu odlična priredba, odlične borbe (osim dvije), odlična kickboxing atmosfera. Posebno dobre borbe su odradili Bojan Mišković, Luka Jurić, Ognjen Topalović, Igor Bajić. Više od 2000 posjetitelja je bilo oduševljeno njihovim odličnim i atraktivnim borbama.


Ali, uskoro o svemu puno više s puno slika.




Post je objavljen 19.04.2010. u 23:59 sati.