Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Sportski rezultati proteklog tjedna

RUKOMET - Rukometašice ŽRK „Pitomača“ jučer navečer, u školsko-sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači, odigrale su svoju utakmicu 19. prvenstvenog kola II. HRL sjever, u kojoj su kao domaćini pobijedilie rukometašice ŽRK „Čakovec“sa 39:31 (19:15), u utakmici u kojoj su pitomačanke vodile od prve do posljednje minute, najčešće sa tri do pet golova razlike, da bi od sredine drugog poluvremena stalno povećavale svoju razliku do konačnih +8. Za pitomačanke su nastupile: Kovačić, Šimić 16 (6), M.Habijanić, H.E.Habijanić 3, Hegediš 8, Begović 1, Filipović 3, Bosanac, Petković, Janeš 4, Veličan, Đud 4, Dražić i Kožarić. U idućem su kolu pitomačanke slobodne, a svoj slijedeći nastup imaju 8. svibnja u Slatini.

U petak je druga ekipa ŽRK „Pitomača“, u 12. kolu Međužupanijske rukometne lige Koprivničko-križevačke županije, također u Pitomači ugostila i sa 27:19 (13:9) pobijedila drugu ekipu rukometašica ŽRK „Natura agro“ iz Đurđevca, u utakmici u kojoj su mlade pitomačanke dominirale od početka do kraja utakmice. Za drugu ekipu pitomačanki nastupile su: Kodžaga, Ban 2, Kovač 4, A.Habijanić 2, Bosanac 8, Rengel 2 (2), Bajsar, Veličan, Dražić 5, Grlica, D.Petković 4, Bedeković i Matić. U idućem kolu druga ekipa pitomačanki gostuje u Grubišnom Polju kod rukometašica ŽRK „Ilova“.

NOGOMET - Općinski četvrtoligaši ovoga vikenda na rasporedu imaju susrete 23. kola IV. HNL sjever, skupina B, u kojima su nogometaši NK „Croatia“ iz Grabrovnice, u subotu kao gosti nogometaša NK „Garić“ u Garešnici, pobijedili svoje domaćine sa 1:5, nastavivši uspješnu proljetnu seriju. Nogometaši NK „Pitomača“ svoju utakmicu na rasporedu su imali jučer u Siraču protiv nogometaša posljednje plasirane ekipe lige NK „Kamen“, te su slavili sa uvjerljivih 0:4. U idućem kolu u Pitomači gostuju nogometaši NK „Ribar“ Končanica, dok grabrovčani dočekuju nogometaše NK „Mladost“ Kloštar Podravski.

Juniori NK „Pitomača“ u 15. kolu ŽNL VPŽ, skupina Virovitica - Pitomača, skupina A, pobijedili su kao gosti juniore NK „Dinamo“ Kapela Dvor sa 0:4, a u idućem kolu igraju sa juniorima NK „Bratstvo“ Gornje Bazje, dok ih u tjednu čeka i domaća kup utakmica sa NK „Rezovac“. Juniori NK „Croatia“ iz Grabrovnice sa 2:6 pobijedili su vršnjake NK „Napredak“ Rušani, dok su pioniri u predigri, pionire istog protivnika pobijedili sa 2:4. U idućem kolu domaćini su juniorima NK „Podgorje“, dok se u tjednu sa istim protivnikom sastaju u kup natjecanju.

Pioniri NK „Pitomača“ u subotu su u 13. kolu Regionalne lige Nogometnog središta Varaždin, grupa B, gostovali kod vršnjaka NK „Mladost“ u Molvama: pioniri U-10 pobijedili su svoje domaćine sa 1:8, dok su poraze doživjeli pioniri U-12 sa 2:1, te najstariji, pioniri U-14 sa 5:2. Pioniri su u idućem kolu domaćini NK „Papuk“ iz Orahovice.

Pioniri NK „Croatia“ U-10 kao domaćini pobijedili su vršnjake iz NK „Sokol“ Milanovac sa 4:2.

U nedjelju u utakmici 18. prvenstvenog kola II.ŽNL VPŽ, nogometaši NK „Turnašica“ sa 1:3 na gostovanju su pobijedili nogometaše NK „Mladost“ iz Bakića, dok su njihovi juniori u 9. kolu lige VPŽ skupina B, sa juniorima NK „Tehničar“ Cabuna odigrali neodlučenih 1:1.

U susretima 15. kola III.ŽNL VPŽ skupina Virovitica – Pitomača, postignuti slijedeći rezultati: NK „Sveti Đurađ“ - „Aršanj“ Sedlarica 6:0, NK „Mladost“ Stari Gradac - NK „Orešac“ 3:0, NK „Kladare“ – NK „Podravec“ Dinjevac 4:1

U nedjeljno prijepodne, u utakmici 15. kola ŽNL VPŽ za veterane, veterani NK „Pitomača“ kao domaćini sa 5:1 savladali su svoje goste, veterane NK „Kozice“, dok u idućem kolu gostuju kod veterana NK „Podgorje“.

KUGLANJE - Pitomački su kuglači KK „Pitomača“ u utakmici 21. prvenstvenog kola III. HL regija istok, kao gosti sa 7:1 (3272:3110) poraženi od kuglača KK „Belišće“, te će u posljednjem kolu slijedećeg tjedna u direktnom susrteu sa kuglačima KK „Brod“ iz Slavonskog Broda odlučivati o tome koja će ekipa biti posljednja, odnosno predposljednja, u ovogodišnjem prvenstvu. Za pitomačane su nastupili: Rakijašić, Đakić, Tot (osvojio bod), Zvonarić, Kovačić i Švarbić.
Pitomača.hr

Post je objavljen 19.04.2010. u 20:01 sati.