Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Reakcija glumaca na Madonninu izjavu

Američka TV serija Glee je u kratkom vremenu dobila nagrade poput Golden Globe, SAG Award, Peabody, GLAAD Media Award. Da li se te sve nagrade mogu usporediti sa činjenicom da je Madonna njihova obožavateljica?

Madonna je nedavno za US Weekly izjavila kako je serija brilijatna u svakom pogledu, te da joj se sviđaju trenerica Sue Sylvester i student Kurt Hummel. Glumce iz ove TV serije je naprosto oduševila Madonnina izjava i jako im je drago što se kraljici popa svidio show. Jane Lynch (Sue Sylvester) je izjavila: "Koja je moja reakcija? Nema ništa bolje od toga! Ako se budem ikada osjećala loše, samo ću sebi reći - Madonna zna tko si ti!"

"Činjenica da je gledala seriju. Činjenica da je gledala epizodu sa Lourdes i da sam ja jedan od njenih najdražih likova i da je spomenula moje ime... Ne znam od čega da počnem..." - govori mlada glumačka nada Chris Colfer (Kurt Hummel).

Cijela ekipa serije tvrdi da ne znaju što bi učinili da se Madonni nije svidjela epizoda. "Ako joj se ne bi svidjelo, ne znam što bi se dogodilo. Mislim da bi Ryan Murphy (kreator serije) otišao u mračnu sobu i nikada ne bi izašao", našalio se Kevin McHale.


Post je objavljen 19.04.2010. u 19:25 sati.