Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Trijumf Eve Pilić u Busovači

Uvjerljivo najbolja...


Prvo mjesto na dječjem festivalu MAK, koji je održan 17. travnja u Busovači već 16. put zaredom, uvjerljivo je osvojila Eva Pilić iz Uskoplja, koja je tešku i zahtjevnu pjesmu „Ima jedan svijet“ otpjevala s lakoćom nakon čega je nagrađena velikim pljeskom.
I ove godine, festivalski bend MAK-a i parteći vokali učinili su večer posebnijom i ljepšom nego prethodnih godina. „
Mjeseci truda i pripreme, audicija, vježbe i sve ostalo kako bi večeras blo sve u najboljem redu i kako bi žiri i naša publika mogli uživati“,
rekla je prije festivala Magdalena Marić članica Organizacijskog odbora.
Treće mjesto osvojila je Monika Čavara iz Busovače s pjesmom „Tamo gdje je sve po mom“, a drugo mjesto osvojila je Busovljanka, Tea Marić koja je ujedno osvojila i glasove publike za pjesmu“Rodit ću ti kćer i sina“.
Nagrade su ove godine simbolične ali ipak značajne, stakleni pokali, dječje igrače ali lijepi dojmovi i dobro druženje najvažniji su u cijeloj priči. Program MAK-a vodila je Ivana Janko iz Busovače, koja je prije nekoliko godina nastupala na ovom festivalu, a ujedno je sa Valentinom Ljubos iz Viteza pjevala publici dok je žiri na 16.-tom MAKu-u zbrajao glasove.
Organizatori MAK-a su HKD Napredak Busovača i Osnovna glazbena škola Jakova Gotovca, PO Busovača, pokrovitelji su: Ministarstvo prosvjete, kulture i športa SBK-KSB i Općina Busovača, a medijski partneri kao i prošlih godina: TV KISS iz Kiseljaka i Radio Busovača.
(Radio Busovača /uskoplje.blog.hr)

Post je objavljen 18.04.2010. u 23:50 sati.