Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gavrance

Marketing

80.

Ljubavi, moja srećo, moja!
Aaa kak mi fališ, izbit će mi srce na pupak :))))

Zlato moje. Dušo!!

Meko moje, srećo, slatkišu! AAARGH /maše glavom na sve strane, rukama nogama, jeeeeeeeeeeee!!!!
POSEREM ti se na licemjere koji tvrde da su bolji od tebe, bolje jednostavno ne ide!
POSEREM!

AL jebeš njih, šta trošit papir. Volim te. Volim toliko da me samu frapira. Kako je lagano s tobom, kako prirodno. Razumijem te. Ne samo ono što pričaš, nego ono što jesi, shvaćam, osjetim te, i toliko mi se sviđaš! Odličan si čovjek, pile.
/fuj licemjeri
Odličan. Što su oni licemjerniji tako si mi još bolji, a kad ih nema da se podcrtava tvoja dobrina kontrastom, onda ona sama sjaji, jer dobar čovjek ne treba potvrdu.
Bolje kasnije shvatiti nego nikada, je li dragi? :S :)

U mom krilu me gledaš, toliko oduševljen od svijeta i mene, toliko u stvari čist od smeća kojim ljudi opterećuju mozak, lažnih morala, licemjerja, predrasuda, zlobe. I samo taložiš sreću, dobrotu… Sladak si kao rahat lokum sav na svijetu ikad zauvijek! Sva se naježim koliko si sladak, a ti na to provališ nešto još triput slađe, sve mi se u ustima orosi, caklina mi puca.
Nekad bi te zagrlila i polila nas napalmom da se stopimo u opeklini, nekad bih ti jezik odgrizla kako se ljubiš, oči iskopala!
Kad te poimam (ne mogu vjerovati da samo što nisam, da je praktički to to!) zamotat ću te u deku i samo te hraniti i trljati i je..gledati, ništa da mi ne radiš, samo da dvije stvari osjećaš – koliko te volim i koliko ti je dobro.
Šetat ćemo, gdje samo nećemo šetati, vodit ću te lijepog da te svi vide. Šetat ćemo pa se opet vraćat doma, da volimo ljubav, da prsti nikad ne zaborave koliko ti je koža meka.
Život od ljubljenja?
Može :)

Gdje da potpišem?




Post je objavljen 19.04.2010. u 00:02 sati.