Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Recenzije albuma 'Sticky & Sweet Tour'

Na web portalu dnevnog lista Slobodna Dalmacija je objavljena recenzija za CD/DVD 'Sticky & Sweet Tour'.

CD izdanje apsolutno gubi u usporedbi s DVD-om na kojemu su zapisi s recentne Madonnine turneje Sticky & Sweet turneje. Zašto je tome tako, znaju svi oni koji su Madonnu ulovili uživo negdje na spomenutoj turneji te svjedočili vizualno atraktivnom koncertu i ne baš tako atraktivnom pjevačkom izdanju već pomalo vremešne “material girl”.

Stoga je ovo izdanje na dva formata vrijedno samo kao DVD suvenir s koncerta za publiku koja je Madonnu ulovila uživo negdje na Zapadu ili u Budvi.

Ocjena: 3/5
Autor: Zlatko Gal



Obožavatelj Alan je ogorčen koncertom i cijelom snimkom za DVD/CD. Svoje recenzije pošaljite na madonna_blog_hr@hotmail.com.

Baš me zanima što je to točno na Sticky & Sweet izdanju ljepljivo, vlažno i slatko osim Madonnine „mačkice“?

Totalno sam razočaran sa tim sranjem od koncerta i snimkom koja je vokalno izmasakrirana. Niti malo duše nema u tom koncertu, sve je mehaničko i ispreproducirano. Neslušljivo. Nepojmljiv mi je dio koncerta gdje Madonna preskače konopce kao prava mala glupača. Pa zar ta žena nema niti malo respekta prema nama i prema samoj sebi. Čista blamaža. Neponovljivi openning i koncept Confessions turneje teško će biti u artističkom smislu nadmašiti.

Nakon ovog gafa nemam nikakvu želju financijski poduprijeti ovo izdanje, što znači da ga nemam namjeru kupiti, isto kao što nisam kupio ništa iz reciklirane Celebration faze. Bljak!


Post je objavljen 18.04.2010. u 23:56 sati.