Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-petrinja

Marketing

Izgradnja spomen križeva na Kornatima

Poštovani,
kao što Vam je poznato, a putem raznih medija i vidljivo, na mjestu pogiblja vatrogasaca na Kornatima rade se spomen obilježja stradalih u obliku suhozida - križeva, njih 13.

S obzirom da sudionici izgradnje tih križeva su razne udruge, institucije i pojedinci, predloženo je da se i vatrogasci naše županije uključe u izgradnju istih.

S toga pozivam sve zainteresirane da se jave u svoje Vatrogasne zajednice gradova-općina-područja koji imaju želju i da su psiho-fizički spremni da sudjeluju u spomenutoj akciji.

Napominjem da se za ovu akciju mogu uključiti samo fizičko sposobne osobe koje će čitav dan raditi fizičke poslove (prenositi kamenje).

O izboru osoba odgovorni su, prije svega sama DVD-a koja stoje iza svojih članova koji se prijave, a isto tako i Vatrogasne zajednice grada-općine-područja.

Vatrogasne zajednice mogu prijaviti svoje članove do 19.04.2010. godine (ponedjeljak)

O točnom terminu polaska na Kornate javit ćemo nakon prijave zainteresiranih.

Za one koji će sudjelovati u spomenutoj akciji, važno je znati da će se određenog dana putovati rano ujutro s obzirom da se u 7 sati treba biti na trajektu, da moraju imati čvrstu obuću za hodanje po kamenu i dr. Povratak je istog dana navečer.

S poštovanjem,

tajnik VZ S-M Ž:
Miljenko Mikliš


Post je objavljen 16.04.2010. u 14:00 sati.