Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/huc

Marketing

BLOGER GROBY

Crknut sam. Danas sam imao pune ruke posla. Morali smo iskopati 20 raka. I moj prijatelj D., ginekolog, kaže da je danas imao pune ruke posla. Ali što da se žalim, doba je recesije i nezaposlenosti, neki ljudi jedva spajaju kraj sa krajem. Na sreću, posla za nas grobare i ginekologe uvijek ima iako je konkurencija sve veća.

Volim svoj posao. Od malena sam želio biti grobar. Moj prijatelj D. oduvijek je želio biti ginekolog. Ne razumijem to. Zašto bi netko želio biti ginekolog? Meni je to, među nama govoreći, nastrano i od toga se vjerojatno prije ili kasnije postane peder. Samo čekam dan kada će me D. primiti za koljeno i reći: znaš stari ja sam gej, hoćeš mi dati da ti ga stavim u kantu. No jebiga, kako vele: ne biraš ti zanimanje, zanimanje bira tebe.

Ponekad se opuštam uz slikanje. Ne radim ništa ciljano. Samo uzmem platno i mrljam pa što ispadne – ispadne. Nekada ispadne apstrakcija, a nekad figuracija. Ne znam o čemu to ovisi, a nije me ni briga. Večeras sam naslikao ovo:

jadra

Trebao bih još malo doraditi ali mi se oči sklapaju. Još nemam naslov za sliku. Razmišljam o Prohujalo guzicom. Što vi mislite?

L.N.


Post je objavljen 16.04.2010. u 03:16 sati.