Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Danas počinje Svjetski kup "Austrian Classics"

.
Kako se može vidjeti na službenoj web stranici za on line registracije WAKO svjetske kickboxing federacije www.walb.de do zaključenja regularnih registracija, za Svjetski kup "Austrian Calssics" prijavljeno je 1410 natjecatelja u ukupno 164 natjecateljske kategorije.

Natjecatelji su iz Austrije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Njemačke, Švicarske, Velike Britanije, Belgije, Norveške, Lihtejnštajna, Grčke, Bugarske, Danske, Češke, Slovačke, Turske, Poljske, Slovenije, Finske, Ruminjske, Švedske, Ukrajine, pa čak i iz dalekih Irana, Mongolije i Brazila.


Ima nekih kategorija s manjim brojem natjecatelja, međutim ima i onih koje su paklenske - npr. 44 natjecatelja su u semi contactu, -74 kg, a tu su se našli i Talijan Gregorio di Leo poznatiji kao Grillo, Mađari László Gömbös i Tamás Imre iz Kiraly Teama,

Ništa manje opasna nije ni kategorija u semi contactu -79 kg gdje ima 34 prijavljena natjecatelja, a posebno se tu ističu Mađar Zsolt Mórádi, Njemac Harald Schmidt, Britanac Owen King i opet Gregorio di Leo.

Što se naših tiče - najbrojniji su kadeti iz karlovačkog "Tigra", a tu su još i natjecatelji iz klubova "Mawashi" iz Makarske, "Ivanić Grad" iz Ivanić Grada, "Lav" iz Pule, "Budokai-Labin" iz Labina, "Budokai" iz Rovinja, "Planet Sport" iz Pule, "Sušak" iz Rijeke, "Zmaj" iz Bedekovčine, "Lav" iz Medulina, "BTI" iz Zaboka, "Škorpion" iz Zagreba.

Ekipu službenih osoba predvodi Romeo Deša koji je voditelj ovog Svjetskog kupa te suci Danijela Bukvić iz Karlovca, Boris Pavičić iz Benkovca, Kristina Pilko iz Rijeke te Antonio Skladany iz Rijeke.

Eto, za nadati se da će naši, posebno oni najmlađi iz "Tigra" i "Mawashija" ponoviti prošlogodišnji uspjeh. A dobar rezultat realno je očekivati i od braće Mišković iz rovinjskog "Budokaia" te Ane Znaor i Kristiana Benca iz riječkog "Sušaka" i od našeg Zvonimira Gribla, koji ovaj puta nastupa za svoj, njemački klub.


Eto, sretno svima.




Post je objavljen 16.04.2010. u 00:01 sati.