Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crazylifeeee

Marketing

...€Y!

belj€€Y!!
€WO probudiŁo se proljeće pa i moj blog!!J
Hehe!!
Stvarno nismo mogle pisati!!
Stvarno se ispričavamo ,što nisam vraćala komentare!!
L
AŁ nadam se da cu to ispraviti!!J
U školi nam je kao obično!
Dosadno hehen ……J
A €VO nesH O TaYLOR sWiFt!



Swift je rođena u Wyomissingu, Pennsylvania. Ona je kćer brokera Scotta Swifta i njegove žene Andre, koja je domaćica. Ima mlađeg brata, Austina. .Kad je bila u četvrtom razredu, Swift je dobila nacionalnu nagradu za poeziju, napisala je "Monster In My Closet" ["Čudovište u mom ormaru.
Sa deset godina počela je pisati pjesme i pjevati na karaoke natjecanjima, festivalima i sajmovima oko njenog rodnog grada. Jednog ljeta, posvetila se pisanju romana sa 350 stranica, koji ostaje neobjavljen .Njen prvi pravi nastup bio je na Bloomsburg Fair sajmu.

Sredinom 2006. godine Swift je objavila svoj debitanski singl "Tim McGraw", koji se plasirao na 6. mjestu Billboardove Hot Country Songs ljestvice. Svoj prvi studijski album pod imenom Taylor Swift objavila je 24. listopada 2006. godine. Swift je napisala sve pjesme na albumu, koji je debitirao na ljestvici Billboard 200 na 19. mjestu, sa prodajom od 39.000 primjeraka u prvom tjednu. Kasnije se album plasirao na prvom mjestu ljestvice Billboard Top Country Albums i petom mjestu ljestvice Billboard 200. Album se držao osam tjedana na vrhu ljestvice, jedini izvođači koji su to još uspijeli su The Dixie Chicks i Carrie Underwood. U studenom 2008. godine album je prodan u 3 milijuna primjeraka…
I njezina slika:
GlitterFly.com - Customize and Share your images

ł to je to!!Da samo josh nesh jelena vishe ne piše ovaj blogg!!cryno
I tako vi komajte i sljedeći post biti ce uskoro…Bay,bay!!
WaSha –Iwy-Iva!
thumbup wave cerekzujo kiss




Post je objavljen 15.04.2010. u 20:43 sati.