Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ispox

Marketing

Kreativna radionica :)

Evo nešto sasvim novoga na mom blogu. Nisam već dugo pisala pa reko da nebi neko pomislio da ništa ne radim... radim, studiram ljudi, tu sam :)
Dakle da počnem:

Kada imate nekoliko buketića koje biste htjeli sačuvati ili samo njihove dijelove i to ne samo na slikama već i za ozbać a da vam ne zauzimaju puno mjesta i ne skupljaju prašinu na polici, evo jednog lijepog i praktičnog savjeta.

Ja sam od svog dragog dobila prekrasne buketiće u raznim prigodama. Buketići su bili jaaako lijepi i ovim putem hvala ljubavi! No buketići su uvenuli i sasušili se, a budući da je meni ih bilo žao baciti oni su stajali duuugo na polici.

Evo što sam imala na raspolaganju:

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Na svakom buketiću odrezala sam neke od glavnijih dijelova (ruže, cvijetiće, ukrase, tu i tam koji list), ostalo bacila.
Kupila sam u knjižari kutiju veličine 12x12x12 cm u koju se inače pokloni spremaju i poklanjaju. Kutijica košta 25 kn i uz nju se dobije ukrasna trakica i u njoj se nalazi papirnata slama koja služi da se sadržaj ne 'trucka'. Ta će nam 'slama' dobro doći. Inače kutijica ima svakakvih veličina, oblika i boja i po mom mišljenju su odlične za poklone, bolje i od ukrasnih papira i vrećica sretan
Dalje, sve odrezane dijelove sam posložila na slamicu onak kak mi je pasalo, jednostavno napravila novi mali aranžmanić u kutiji.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Nakon toga (ili ako vam je praktičnije prije, ja se nisam odma sjetila) ukrasnu trakicu koju dobijete u kutijici nalijepila sam posebno na kutiju posebno na poklopac (kako bi mogli otvoriti tu i tam kutijicu) onako kako izgledaju pokloni sretan
Ja sam na svojoj još napravila zgužvanu mašnu koju sam učvrstila tom trakicom. Ta mašna mi je bila na jednom od buketića (zapravo je til kojim je buketić bio omotani a bilo mi ga žao baciti). No to nije ključno za ovu ideju.
Evo i mog rezultata:

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

(ok možda boje nisu baš ekstra usklađene, no ni to nije ključno za ovu ideju) Kao eventualno poboljšanje ideje moguće je negdje unutar kutije između 'slamice' ugurati nešto mirisno (borić ili nešto slično) kako bi vaš aranžmanić mirisao, jer cvjetići na žalost više ne miriše.

Trebat će vam: škare, neko malo jače ljepilo, kutijica+trakica iz dućana i naravno buketići ili neke druge dragocjenosti koje želite sačuvati)
Uživajte! wave Ako vam se ideja sviđa, probajte, komentirajte... Pusa! kiss

Post je objavljen 15.04.2010. u 18:40 sati.